olejus Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Ja będę z TV. Ale siatka się już zakończy o 12:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Proponuje zatankowac troche wiecej paliwa na jutrzejszego spota bmw_beer No i kto sie wybiera na sprawnosciówke proponuje równiez jakies zaopatrzenie zywnosciowe sobie zrobic (czyt. np kiełbache na ognisko/grila itp) <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Jak mam się wpisać na tą liste ? Dziś ruszyłem auto po małym remoncie i wreszcie moge się zjawić autkiem. bmw_beer Pozdro. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zaznaczasz calą listę, dajesz kopiuj, wklejasz do swojego posta, dopisujesz się i już jesteś :lol: bmw_beer Pozdrawiam happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 1. Mordulec & Pola 2. Michu 3. Nibiru 4. Byq 5. Piotr & Beatka ( niestety nie na 100%) 6. BOKSA 7. Krzysiek 8. Bazylfox & żona Bogna (wstępnie) 9.Szwedu 10. Jay 11.Dziki 12.Śruba (tym razem napewno) 13. zico & Ania 14. maniac (lecz tylko na chwilke) 15.Monika&Yahoo 16.Nitro 17.Olejus 18.leszek(ale nie 100%) 19.pablo525i79 20.Simon Dzięki serdeczne, do zobaczenia jutro. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 1. Mordulec & Pola 2. Michu 3. Nibiru 4. Byq 5. Piotr & Beatka ( niestety nie na 100%) 6. BOKSA 7. Krzysiek 8. Bazylfox & żona Bogna (wstępnie) 9.Szwedu 10. Jay 11.Dziki 12.Śruba (tym razem napewno) 13. zico & Ania 14. maniac (lecz tylko na chwilke) 15.Monika&Yahoo 16.Nitro 17.Olejus 18.leszek(ale nie 100%) 19.pablo525i79 20.Simon 21.Maltarn :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bez auta z przyczyn niezaleznych :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Trosze zmienilem posta ;] Spocik fajny czekam na filmiki, mam nadzieje ze ktos mnie uchwycil jak obrcalo mna :mrgreen: Sam chcialbym sie posmiac jak to wygladalo od ''zewnatrz'' Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Spot rewelacyjny( bumki,ósemki,kiełbaski,i wszystko w zapachu nadpalonego sprzęgła)Czekamy na foto i video relacje <bmw_1> <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jay Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Chciałem wszystkim serdecznie podziękować za wyjątkowo udanego spota w super atmosferze.Juz nie mogę sie doczekac kolejnego spotkania.Tymczasem pozostaje czekac na fotki i filmiki. Pozdrawiam Jay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Śmiganie między pachołkami też było :mrgreen: a tabelka wygląda tak :mrgreen: spot oczywiście mega :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Śmiganie między pachołkami też było :mrgreen: a tabelka wygląda tak :mrgreen: Obrazek spot oczywiście mega :mrgreen: Ja chcialem tylko zauwazyc ze my z Michem czerpalismy radosc z jazdy i nikt nam nie powiedział ze ktos czas mierzy A spocik konkret , pogoda super dopisała , grilek był "podwawelskiej" nie zabrakło dla nikogo , zima zapowiada sie obiecujaco z taka obsadą jak dzisiaj bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Witam Ja nie dojechałem bo już na legnickiej miałem kontakt z mondeo i mandacik 300 zł (kur... jego mać). Czy prolog był w tym samym miejscu co ostatnio (za stando) ? Pozdrawiam czekam na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Dzisiaj byliśmy w skarbimierzu :mrgreen: moim zdaniem o niebo lepsza miejscówka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zico Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Spot rewelacyjny( bumki,ósemki,kiełbaski,i wszystko w zapachu nadpalonego sprzęgła)Czekamy na foto i video relacje <bmw_1> <bmw_3> Może następnym razem zrobimy konkurs w paleniu...sprzęgła:) - ja mam już wprawę(Ania). A tak poza tym mój "pierwszy raz" w ósemkach między pachołkami nie bolał...więc chyba do "Bravo Girls" napiszę(Ania). Zico nadal ma w nosku smród spalonego sprzęgła i przez tydzień ma zamiar wietrzyć auto...ale cóż-warto było... Dziękujemy za kiełbaski, miłą atmosferę i z niecierpliwością czekamy na kolejny spot. Ania i Zico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 no i założyłam sobie konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Śmiganie między pachołkami też było :mrgreen: a tabelka wygląda tak :mrgreen: Obrazek spot oczywiście mega :mrgreen: Ja chcialem tylko zauwazyc ze my z Michem czerpalismy radosc z jazdy i nikt nam nie powiedział ze ktos czas mierzy A spocik konkret , pogoda super dopisała , grilek był "podwawelskiej" nie zabrakło dla nikogo , zima zapowiada sie obiecujaco z taka obsadą jak dzisiaj bmw_beer i ja tez czerpalem i musialem ASC naprawic i naprawilem hehe i moim Bimmerkom tez sie bardzo podobalo <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edith Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Było fajnie , czekam na następnego spota <bmw_3> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Dziękuję za spota. Dziękuję za pomoc (przy pchaniu i naprawie) Galeria: http://www.hackme.i365.pl/tomek/maxbimmer/skarbi/index.html <bmw_1> Jeśli jakaś fotka nie wyświetli się to poproszę o info na PW z jej nazwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 maltarn napisał/a: Śmiganie między pachołkami też było :mrgreen: a tabelka wygląda tak :mrgreen: Obrazek spot oczywiście mega :mrgreen: Ja chcialem tylko zauwazyc ze my z Michem czerpalismy radosc z jazdy i nikt nam nie powiedział ze ktos czas mierzy Jest dokładnie tak jak Mordulec pisze , :mrgreen: Szczęśliwi czasu nie mierzą :mrgreen: Jazda była przednia i nawet pogoda dopisała <bmw_3> Dzięki za fajną imprezkę <bmw_1> BTW Jeśli chodzi o kategorie silników to w M 10 zwyciężyłem napewno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 :lol: :mrgreen: <bmw_3> bmw_beer happy_bmw tyle powiem , ludziska świetna ekipa, bo inne rzeczy na dalszy plan jak dla mnie , ale wśród M40 ja też wygrałem , bez "rekawa" i z odcinką przy 5000 :evil: PS Galeria: http://www.hackme.i365.pl/tomek/maxbimmer/skarbi/index.html <bmw_1> czyja ta czerwona z foty no. 004 :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zico Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 ach te ósemeczki było naprawdę BARDZO FAJNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Przyznam: dziś się nauczyłem odpalać auto na pych i zaciągać ręczny A film się kroi pyszny: będą 2 wersje: a) wszystkie filmy w jedną kupę z wyciętym dźwiękiem i podłożoną muzą, b) filmik z dźwiękiem z samych przejazdów <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Dzięki wszystkim za super spota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 witam widze że było zajefajnie tylko szkoda że tak po cichu zostało ustalone miejsce docelowe a tak przy okazji to się zgubiliśmy już na Sienkiewicza , szkoda że nie mieliśmy żadnego kontaktu ale nie ma co tu się smucić bo jeszcze nie jeden spot przed nami . Ogólnie porażka bo mas tam nie było mnie i Simona [ Dodano: 3 Grudzień 06, 22:56 ] :oops: może jakieś cb radio lub inna forma kontaktowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 ... a tak przy okazji to się zgubiliśmy już na Sienkiewicza , szkoda że nie mieliśmy żadnego kontaktu ale nie ma co tu się smucić bo jeszcze nie jeden spot przed nami . Ogólnie porażka bo mas tam nie było mnie i Simona pod urzedem było powiedziane ze jedziemy do skarbimierza , fakt nie bylo na stronie napisane wczesniej bo nie wiedzielismy czy pojedziemy do szymanowa czy do skarbimierza dlatego nie chcielismy nikogo wprowadzic w błąd wczesniej :wink: rzeczywiscie troche pechowo wyszło ze nie wymieniliscie sie z nami telefonami albo chociaz nie weszliscie na forum od razu , bo Mack objasnił dokładnie Szwedowi jak do nas dojechac , ale nastepnym razem to juz was przypilnujemy zebyscie sie nie pogubili bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi