grzesiek2304 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 ale ostatnio miałem zonka jak sprawdziłem stan oleju a tam suchy bagnet... no może z milimetr był zamoczony :bag: musiałem wlać 2L oliwy żeby był odpowiedni poziom. kiedyś miałem wyciek przy filtrze to wymieniłem uszczelkę od podstawy filtra i było już ok. w obudowie jest coś jak zawór (coś tam kiedyś czytałem że jak jest za duze ciśnienie to wypuszcza olej) i wygląda że to właśnie z tamtąd wyciekł olej, powiedzcie mi co to jest tak dokładnie za zawór? na real oem nic o nim nie znalazłem, więc pewnie uszczelek żadnych nie da sie kupić, pozostanie pewnie wymiana całej podstawy filtra silnik to M50B25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 umyj to dokładnie na początęk jakimś srodkiem do mycia silników albo ropą skoro w tej okolicy ,wyciekało.żeby zlokalizować ten wyciek . bo jak się kontrolka zapali od oliwy to już będzie za póżno na szukanie czegokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Może to Ci pomoże: http://www.maxbimmer.pl/f67/pomocy-cieknie-mi-olej-z-obudowy-filtra-oleju-8840/#post248063 zresztą śmiało wal do Dzikiego - to taka chodząca encyklopedia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Może to Ci pomoże: http://www.maxbimmer.pl/f67/pomocy-cieknie-mi-olej-z-obudowy-filtra-oleju-8840/#post248063 zresztą śmiało wal do Dzikiego - to taka chodząca encyklopedia Dokładnie Dziki prawdę ci powie bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Dziki prowadzi wszystkie teleturnieje w polsce pod przykrywką :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Dziki prowadzi wszystkie teleturnieje w polsce on je nie prowadzi,on je wygrywa:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Ok, to teraz szukam po sklepach oringów i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi