Dudek Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 no fajne fotki energy i ekstra filmik jokeymiras bmw_1bmw_1bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 takietam polecam 720p lub 1080p 3:39 Energy taka mina jakby mial spuscic Mirasowi w******l, padłem filmik fajny, widac ze kamerka kozak, szkoda ze nie ma zadnego przejazdu przez miasto najlepszego w nowym roku, zaraz wyjazd na impre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 3:39 Energy taka mina jakby mial spuscic Mirasowi w******l, padłem Eeeee Tam..... Miras spoko człowieczek..... A mina przez to Picolo bo % nie było....:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 3:39 Energy taka mina jakby mial spuscic Mirasowi w******l, padłem Tez darlem lacha z tego. Straszonko !! Miras z filmiku na filmik coraz lepiej wszystko sklejasz ! Swietna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 i pierwszy raz moja fura na jakimś filmiku ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 3:39 Energy taka mina jakby mial spuscic Mirasowi w******l, padłem hahah zgonn --- widze że spotkanie się udało -fajne furki i filmik kozak ---szkoda że mnie nie było ,akurat 14:45 urodziła się moja córeczka :-) SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU PANOWIE I PANIE bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 ,akurat 14:45 urodziła się moja córeczka :-) No to gratuluje i jeszcze raz wszystkiego najlepszego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Miras chyba zostaniesz rezyserem kina akcjii albo maxbimmera moja gablota czesto sie pojawia wiec zaslugujesz na oskara bmw_3 wszystkiego najlepszego w nowym roku panowie i panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 hahah zgonn --- widze że spotkanie się udało -fajne furki i filmik kozak ---szkoda że mnie nie było ,akurat 14:45 urodziła się moja córeczka :-) SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU PANOWIE I PANIE bmw_1 GRATULACJE GRATULACJE NIECH SIĘ DOBRZE CHOWA bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Najlepszego wszystkim !!! Kura pazurem na telefonie napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 ,akurat 14:45 urodziła się moja córeczka :-) gratulację kolego wszystkiego naj... naj... najlepszego dla malutkiej MAXBIMMERKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 14:45 urodziła się moja córeczka :-) gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ja również wszystkim dziękuje- było extra Świetny filmik Jokeymiras - będziesz klubowym kamerzystą i parę fotek https://picasaweb.google.com/106958153651715471599/BMWNIGHT301212 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 ---szkoda że mnie nie było ,akurat 14:45 urodziła się moja córeczka :-) bmw_1 heh pewnie śpieszyła się żeby zdążyć na spota na magnolię na 15:00:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 bmw_1heh pewnie śpieszyła się żeby zdążyć na spota na magnolię na 15:00:lol: z pewnością tak było Duszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 (edytowane) No to wszystkiego dobrego w Nowym Roku- było jak zwykle wesoło. Z niecierpliwością czekam na ciepełko i Nysę, hehehehe... Aaaa i jeszcze mi się przypomniało. Kto ma rodzinę na Lubelszczyźnie w okolicy Chełma bo z kimś rozmawiałem i nie mogę przypomnieć sobie z kim Edytowane 1 Stycznia 2013 przez _Wujek samo Zło_ bo tak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 heh pewnie śpieszyła się żeby zdążyć na spota na magnolię na 15:00 duszek ona chciała i zdąrzyla by na spota ale nie wiedziała gdzie kluczyki posiała :lol::lol: nowa maxbimmerka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 fajne fotki tylko na żadnych nie ma mojej buni bo stała w cieniu...białej e30 Foty i Film super...! koko GRATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Kto ma rodzinę na Lubelszczyźnie para z bialej e30 LZA:D a ja mam rodzine w tamtych stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 para z bialej e30 LZA to właśnie Wujek Samo Zło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 to pewnie tez maja tam rodzine haha:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 para z bialej e30 LZA:Da ja mam rodzine w tamtych stronach Ehh nie zdążyłem na spocik bo akurat wracałem od rodzinki z dawnego zamojskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi