Kaczmar_e30 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 frekwencja niezła! dzięki za spota... Wszystkiego dobrego BMW maniacy do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 No i ja już jakiś czas na chacie, no ale dopiero dorwałem lapka:lol: , frekfencja nawet, nawet, sporo nowych twarzybmw_1, z mojej strony podzięki za spota, oraz najserdeczniejsze życzonka pod ten Nowy Rok 2013 oby był lepszy niż poprzednie :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Dzięki wszystkim do następnego w roku 2013. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Najt superowy , duzo ludzi do zobaczenia w nowym roku 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jak to dobrze spotkać się z ludźmi podzielającymi pasję. Miło było i do przyszłego. :dance: P.S.: Do siego wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 ci co robili zdjęcia to wrzucać wszyscy inni czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Kurna, ja dopiero na chatę wróciłem. Nigdy kurrwa więcej Sfinksa//// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Dziękuje za spotkanie naprawde świetna impreza . Oby Nowy Rok był dużo lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Kurna, ja dopiero na chatę wróciłem. Nigdy kurrwa więcej Sfinksa//// to był siux czy jakoś tak:):drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Dyziek będziesz żył . Fajnie było spotkać was znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 heh to co wy tyle czasu żeście robili w tym siuksie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoBlack Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Kurna, ja dopiero na chatę wróciłem. Nigdy kurrwa więcej Sfinksa//// Forest trzeba było brać te kraby tak jak ja Swoją drogą pozdrawiamy ciężko wystraszoną panią kelnerkę Miło było się z Wami wszystkimi spotkać i do zobaczenia na kolejnych spotach w 2013 :party::party::party:Szczęśliwego Nowego Roku :party::party::party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Kurna, ja dopiero na chatę wróciłem. Nigdy kurrwa więcej Sfinksa//// Było się tak nie objadać :mrgreen::dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Forest nie przejmuj się - za tydzień zamykają, więc raczej tam już nie będziemy A Medrosa stwierdziła, że za krótko i możnaby powtórzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 dzieki wszystkim za spotkanko szuper miejscowka no i wszystkiego naj w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Dzieki za super spocik, frekfencja dopisala choć podeszwy przymarzały do betonu. Wszystkiego dobrego w nowym roku i do zobaczenia na kolejnych spotach.. Kura pazurem na telefonie napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Dzieki wielkie za spotkanie Miło było poznac nowe osoby Jeszcze raz wszystkiego najlepszego w Nowym roku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 My również dziekujemy za spotkanko, i również miło było poznac nowe twarze. Jeszcze raz życzymy wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku. Troche zdjęć ode mnie: https://picasaweb.google.com/103167590787211021425/OstatniNajt2012?authuser=0&authkey=Gv1sRgCKS90Me_7KT6ggE&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Foty super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 fajne fotki tylko na żadnych nie ma mojej buni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Wyszło jak wyszło mieliśmy być jednak się nie udało aczkolwiek life is brutal. Chciałbym wam wszystkim życzyć Szczęśliwego Nowego Roku 2013 oby był bardziej owocny niż mijający 2012. Więcej koni pod maska, mniej mandatów i awarii. Zdrowia szczęścia i słodyczy SoulRea wam wszystkim życzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jokeymiras Opublikowano 31 Grudnia 2012 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 takietam [video=youtube;cezFvlymiEU] polecam 720p lub 1080p 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 takietam [video=youtube;cezFvlymiEU] polecam 720p lub 1080p Fantastico ! Kamerka daje rade Kura pazurem na telefonie napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 daje rady tylko musze pocwiczyc z tym stedycamem bo nie dokonca go ogarniam :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 heh filmik pierwsza klasa, podkład muzyczny też i w końcu mnie widać:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi