buba21 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 witam, sporo jest tematów o ASC+T, ale mojego problemu nie znalazłem, więc piszę. System działa przez pierwsze jakieś 2-3km, potem się wyłącza. ABS działa cały czas bez zarzutu. Linka nowa. ma ktoś pomysł co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0name Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 jesli ABS nie rozlacza wyeliminowane zostają czujniki ABS/ASC ... Czyli pozostaje przepustnica lub hamulce tylnie. Najprosciej doradzic zeby podpiac do kompa lecz w pierwszej kolejnosci zajalbym sie przepustnica.Czy byla czyszczona? czy byla zrobiona adaptacja? Dokladnie sprawdzilbym ją-szczelnosc,czystosc,styki,zrobil adaptacje.Nastepnie komp,bledy i jak to nic nie da,co wiecej diagnostyka nic nie wykaże szukalbym w hamulcach... Daje tylko wskazowki na podstawie wiedzy dzialania tego systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko320 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Cześć! Co to znaczy adaptację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0name Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Cześć! Co to znaczy adaptację? Kolego-wyszukiwarka Goo... , poszukasz i znajdziesz. Na podobnych forach jest o tym sporo... W Twoim zapytaniu doszukuje sie ironii zwiazanej z niewiedza dlatego nie odpowiem na to pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 w e34 adaptacje przepustnicy?sam jestem ciekawy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi