przemal Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 W e39 530d 2001r mam uszkodzony sterownik webasto (thermo top Z/C), jest to webasto analogowe. Chcę zakupić webasto w całości. Moje pytanie, czy muszę szukać webasta analogowego ? czy cyfrowe też będzie działać w moim przypadku ? I czy będzie konieczna kalibracja po wymianie, czy włożę drugie i wszystko będzie działać jak należy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Witam Moje sie w ogole nie wlacza.Ustawiam zegarek ale nic sie nie dzieje. Masz jakis sposob na sprawdzenie czy dziala? Nie mam o tym pojecia bo nigdy nie mialem webasto. I gdzie ono sie znajduje ( w nadkolu czy bardziej przedni zderzak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 nadkole za kołoem...tzn miedzy kołem a drzwiami kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Tomski tu masz linka ze zdjeciami Forum BMW 5er - Zobacz temat - [e39] WEBASTO - nie odpala, problemy , prby naprawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 (edytowane) Nic kąpletnie się nie dzieje ? Nie słychac nawet wentylatora ? Sprawdź bezpiecznik nr. 47 w bagażniku. Powinieneś słyszeć takie dogłosy na początku Najpierw pracuje wentylator, który przedmu****e spaliny, zawsze na początku i na końcu cyklu pracy webasta, potem tykanie pomki paliwa, i rozpala się piec. Edytowane 11 Grudnia 2012 przez przemal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 nadkole za kołoem...tzn miedzy kołem a drzwiami kierowcy czyli u mnie po stronie pasazera kuog:mrgreen: Dzieki panowie,nie wiem czy do swiat to ogarne. Ostatnio skanowalem auto i zadnych bledow z tym zwiazanych nie zauwazylem.Oczywiscie byla kupa innych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 czyli u mnie po stronie pasazera no przecież:idea:hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 no przecież:idea:hehe Ja nie musze nic zmieniac w swoim bmw...ona i tak jest inna Koniec.Sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi