zuku23 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Witam. Mam problem z moją E34-ą. Mianowicie jak jest zimno to mam duży problem odpalić autko. Ma cheć ale załapuje i gaśnie. Dodam że wymieniłem świece. Jak załapie ta tak jak by nie na wszystkich cylindrach pedał gazu nie reaguje i albo zgasnie albo załapie reszta cylindrów i jest normalnie. jak jest cieply odpala odrazu bez problemow. Nie kopci ani na nickich ani na wysokich obrotach. prosze pomocy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Podobny temat jest juz. Ale to że masz świece wymienione to nie znaczy że jest tam wszystko dobrze. Przyczyny. - Świece - Sterownik świec - Przekaźnik świec - Filtr paliwa Sprawdź napięcie na świecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuku23 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Podobny temat jest juz. Ale to że masz świece wymienione to nie znaczy że jest tam wszystko dobrze.Przyczyny. - Świece - Sterownik świec - Przekaźnik świec - Filtr paliwa Sprawdź napięcie na świecach a Gdzie szukac sterownika i ktory to przekażnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Może to Ci w czymś pomoże (K25 - przekaźnik czasowy świec żarowych). [ATTACH=CONFIG]23381[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuku23 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 a jak mozna sprawdzic czy jest sprawny. jakos moze miernikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuku23 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 dzis zauwarzylem babelki w przewodzie paliwowym. jaka moze byc tego przsyczyna. przes to moze tak odpalac. a z tym moim problemie jak odpali ze pedal nie dziala i chodzi na 400 obrotow to kopci na czarno z wydechu jak zalapie przestaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Importer Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Glowy nie dam, ale ja bym sprawdzil wtryski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 jak bąbelki to chyba gdzieś lewe powietrze łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Zaproś tam jakiegoś ryśka do siebie,który sie zna na dieselkach zanim sam coś roz*****isz. wow dziwne nie, użyłem przekleństwa a wykropkowało :lol: Edytowane 12 Grudnia 2012 przez grzesiek84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuku23 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 dzis sprawdze sterownik. wczoraj parzylem na youtube jak sie zachowuje bez sterownika. to dokladnie tak jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 czyli przyczyna kłopotu zlokalizowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuku23 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Glowy nie dam, ale ja bym sprawdzil wtryski. Mi się wydaje że jak by były wtryski to nawet na ciepłym by chodziło zle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 no i spalanie takie jak na torze kuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 jeśli jesteś z Wrocławia to podjedź na ul. Ślężną "Diesel Service" obok stacji paliw w kierunku centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi