FRYCIU Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Siemanko ziomale! Mam pytanko odnośnie tematu! a mianowicie w mojej buni skończyły sie amortyzatory! W aucie z tyłu i z przodu są czerwone zwoje z tyłu są tez czerwone amorki i z przodu pewnie tez. I teraz mam takie pytanko czy jak kupie seryjne amorki tzn normalne nie czerwone czy bede musiał tez wymienić sprezynki ?? Mam zamiar kupić amorki Bilsteina czy jakoś tak sie to pisze hehe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 U siebie też mam czerwone zwoje i seryjne amorki i lużno można chulać <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 jezeli sprezyny nie obnizaja wiecej niz 4 cm mozna zaloyc seryjne, w innym przypadko amory szybko padną jezeli juz bedziesz wymieniac amortyzatory sprawdz stan poduszek, najlepiej zalozyc nowe pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Tak tylko dodam ze zakladajac progresywne sprezyny z amortyzatorami seryjnymi mija sie z celem , niedosc ze amory szybko padna to auto bedzie sie zachowywac dziwnie ... Oczywiscie mowie tu o twardych sprezynach z miekimi amorami :mrgreen: No ale coz sa tacy co nawet tna zwoje wiec jak kto co lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi