Boruta Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Proponuję konkurs na Grę Roku 2012 na Pc i PS/Xbox Wasze Propozycje? Moja Pc: [video=youtube;QPc9LhKA5C4] ZNAKOMITA FABUŁA! DOBRA GRAFIKA POWALAJĄCA MUZYKA I ZNAKOMITA KONTYNUACJA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Tu nikt nie gra, tu sie jezdzi BMW ja tam przechodze z nudow Warcrafta 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Ale Warcraft 3 wyszedł kilka lat temu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Instalka 30gb. Trzeba dokupić dysk na tą gierkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 W3 to ma chyba z 10 lat juz ma, ale nikt nie pisal to sie dopisalem to sa kultowe gierki. Do nich sie wraca. A taki Medal of Honor nowy? Przechodzisz i zapominasz, to juz nie ten szal co kiedys albo Call of Duty 2 na multi czasami popykac, hmmm malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 A taki Medal of Honor nowy? Przechodzisz i zapominasz, to juz nie ten szal co kiedys Ja mam wrazenie ze nic ciekawego sie nie pojawilo w tym roku. Wiekszosc gier niby ladne wizualnie itd ale po 10 min sie nudzi. Ja sobie pykam w Alien versus Predator z 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 To ja wam polecam The Walking Dead. Przygodówka na mega wypasie. Czytałem komiks oglądam serial a gierka mocno wciąga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 aktualnie robię rzeźnię w Hitman - Absolution Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 mnie pod wrażeniem wzięła gra WIEDŹMIN 2 ale to nie jest gra roku graficznie wymiata po prostu detale masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi