mateo Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Koledzy możecie mi pomóc potrzebuje wymienić akumulator w mojej bmw e-39 2.o diesel i nie wiem jaki szukam i szukam może podzielicie się wiedzą ze mną jaki najlepszy obecnie mam centre i mi pada po 3 latach mi pada pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 w zależności od wyposażenia: happy_bmw - 82 Ah - 85 Ah - 90 Ah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 najlepiej podjedź do sklepu w którym chcesz kupić i tam ci doradzą zazwyczaj mają katalogi z parametrami auta i ci powiedzą co jest odpowiednie ja tak kupowałem do siebie i brałem MAX do swojego silnika chodzi o to żeby alternator go doładowywał bo jak weźmiesz za duży to lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 ja u siebie w dwu litrowym dieselku w zeszłym roku wymnieniałem był jeszcze orginalny 72a 560ah zmnieniłem na boscha s4 76ah 680a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 ok dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi