Livin Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zaopatrzyłem się ostatnio w nowy akumulator Boscha S5 74Ah i pojawił się mały zonk. Akumulator jest szerszy niż standardowy, pasuje w miejsce starego ale osłona na górę akumulatora już jest za krótka:/ Teraz moje pytanie czy są jakieś zamienniki czy mam łamać tą osłonę żeby dopasować do istniejącego akumulatora? Chyba, że ktoś ma pomysł czym zasłonić plusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Rozumiem że masz baterie w bagażniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Nie, jest pod maską w komorze silnika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zamiennika to raczej nie ma a jak już to w tych samych rozmiarach. Szkoda oryginalny niszczyć może być zrobić z czegoś albo kupić na Allegro i powycinać zbędne miejsca. Ona wygląda tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Tak dokładnie ta osłona. Właśnie nie mam pomysłu z czego to zrobić. Chyba że udało by mi się dostać jakiś drugi w dobrej cenie to swój bym zostawił w razie czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 OSŁONA AKUMULATORA BMW SERII 3 E46 (2823527502) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 20zł z Nowej Rudy tak wyglada z 320D koles jest ze Świdnicy cena 25 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Dzięki już to widziałem ale 45zł płacić za to to przyznam szkoda mi kasy:) Myślę czy po prostu jakieś kawałki tworzywa sztucznego odpowiednio nie wyrzeźbić i zakryć całość. Tu widać jak u kogoś ta osłona też nie pasowała i jest powyginana http://images.forum-auto.com/mesimages/592997/PA102540.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Problem z osłoną rozwiązany. Okazuje się że występuje oryginalna osłona na szerszy aku. Nowa osłona założona pasuje idealnie nie trzeba nić sztukować Dla zainteresowanych na przyszłość: [TABLE] [TR] [TD=class: r11]Pokrywa ochronna akumulatora [/TD] [TD=class: r10 p1]70 AH[/TD] [TD=class: r11][/TD] [TD=class: r10][/TD] [TD=class: r11][/TD] [TD=class: r10]61218370981 [/TD] [TD=class: r11, align: right]$4.47 (ok 14zł) [/TD] [/TR] [/TABLE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 ja u siebie w bagażniku musiałem takie coś wywalić a nawet nie szukałem zamniennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 W sumie to fajnie że to przemyśleli i dali rożne gabaryty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi