przemal Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 (edytowane) Temat może i banalny, ale istotny. Jakie macie ciśnienie u siebie w oponach zimowych ? Ja obecnie w e39 530d mam założone koła zimowe 225.55.r16 ciśnienie na obu osiach wynosi 2.2 atmosfery. Edytowane 6 Grudnia 2012 przez przemal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamit3 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 ja przod 225/45/17 i mam 2,4 a tyl 235/45/17 i 2.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 A jaki motor masz ? Musze na tył dobić tego ciśnienia, zgodnie z tabliczką powinienem mieć: przód 2.1 tył 2.3 (to jest minimum jakie powinno być). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 W sumie na zimę upuszcza się trochę ciśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 moja coupetka przód 2,1 tył 2,3 sprawuję się co zimę świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 A ja daje tyle ile jest na drzwiach, a ze jezdze czesto we dwoje i z czyms w bagazniku to ten 0.1 bara z kazdej strony nawet dodaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi