Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

ustawienia fotela kierowcy oraz podgrzewanie fotela kierowcy, a raczej jego brak

Gość ChriS.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Tak to jest, ze jak niczego nie ma to zawsze cos jest.. Dwie sprawy, ostatnio zaczely sie zimniejsze dni i moja Pani zawsze na grzanym fotelu jezdzi.. Wczoraj mnie podkusilo i odkrylem cos dziwnego.. Otoz moj fotel grzeje swietnie, ale tylko posladki, kiedy u mojej Pani z boku jest przyjemnie cieple oparcie u mnie ledwo zimne.. Ktos cos takiego przechodzil?

Druga sprawa, jedziemy w dluzsza trase, po jakims czasie bola nas plecki wiec ustawiamy sobie ledzwie na maksa.. Mmm jak przyjemnie.. Robimy jakas pauze i jedziemy dalej.. Hmm znowu bola nas plecy, wtedy orientujemy sie, ze podparcie ledzwiowe cofnelo sie spowrotem do normalnej pozycji.. Czy u Was rowniez tak jest? Chocby nie wiem ile razy ustawial to nawet na maksa to po powrocie do auta ( a moze podczas jazdy choc tego nie zauwazam ) podparcie ledzwi wraca do swojego poziomu, czy tak ma byc?

Pozdro ;)

A to napewno pompowane sa? Bo ja czuje jakby mi cos sie ruszalo jak daje gora ledzwie czy w dol troche. Z tymi matami da sie cos zrobic czy trzeba fotel pruc?

P.S. Ogrzewanie klamek wlacza sie po pociagnieciu klamki? Dzisiaj kumpel w E39 530D nie mogl fury otworzyc bo zamki pozamarzaly.