pierzchala Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Od razu z góry przepraszam jeśli zrobiłem coś źle,jestem nowy dopiero obczajam co i jak. ale potrzebuje szybkiej rady. jakie opony założyć na felgę 15x7j et15 do e36 seria zawias, i czy w ogóle z tym et da się to zrobić. obecnie jeżdżę na 15x7 et20 z oponami 195/60 i nic nie ociera. mial ktoś z was w ogóle felgi 15stki et15 w e36??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 7Jx15 ET20 są o 5mm bardziej schowane (węższe) niż 7Jx15 ET15, czyli ET15 będzie wystawało 5mm dalej niż obecna felga, w związku z czym opona powinna być taka sama, chyba że już masz aktualne felgi idealnie z nadkolem to może być problem. Ale wg mnie powinno podejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierzchala Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Założyłem dziś te koła 15x7 et15 do e36 i w razie gdyby ktoś miał podobny problem to śmiało można zakładać nic nie trze nie obciera mimo tego ze przód -3cm, a opony to tył 195/65 i przód 185/65 Muszę tez przyznać ze fajnie to wygląda jutro postaram się wstawić zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi