Jabol Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Podajcie mi prosze jakis link ze sprawdzonymi ringami smd i tym modulem DRL. Jest tego mnostwo na alledrogo i ebay ale nie chce wtopic. Dzieki. Aha dodam ze jest to polift bez soczewek (non projectors) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 ten temat był już poruszany nieraz ringi jak ringi i te za 103 zł działają i te za 235 tez są dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 ringi za 103 zł działają za 103zł smd-ków jeszcze nie widziałem, podrzuć linka jak możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 literówka miało być 203 zl za 103 kupi CCLF i tez będą świecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 No tak, dlatego pytam bo mnie to zdziwiło. Wiadomo świecić będą, ale między ccfl a smd jest spora różnica. Tym bardziej że tu mają robić za dzienne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 A to cos nowego RINGI SMD BMW E46 2D 4D HIT MEGA JASNE DRL JAFRA (2825762668) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Trochę drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 No drogie zwlaszcza ze z modulem ponad 400 ale maja duzo ledow i sie beda zlewaly. Ale slijcie linki to cos sie wybierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 RINGI SMD BMW dedykowane E36 E39 E46 jak dzienne ! (2802621945) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Te montowałem wyglądały nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Wlasnie na zdjeciach widac kazdy smd a jak to wyglada na zywo? I czy modul DRL i te pozycje to wszystkie pasuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 pasuje i pod kloszem nie widać smd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Eleganko bmw_beer sprawa rozwiazana nie bede przeplacal zwlaszcza w czasach kiedy sie liczy kazdy grosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 panowie jak podłączyć ringi smd? nie chce robić DRL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Ja tam mam CCFL i złego słowa nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 ja też mam ccfl i moim zdaniem fajnie świecą i wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 wiec sprawa ringów wygląda tak-kupiłem założyłem ccfl i poświeciło 5 minut --kupiłem nową przetwornice założyłem i swieciło wszystko jak trzeba -moim zdaniem ccfl lepiej wyglądają bo nie widać ich tak w lampach i świecą ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 W rekach SMD niemialem ale wydaje mi sie ze wystarczy je podpiac zamiast postojowek + do +, - do - i powinno smigac. Tu masz pozadny opis i konkretna fotorelacje z podlaczenia ringow pod stacyjke. DYI: **BavToys ANGEL EYES Install Guide E46** - United Bimmer Community - BMW Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Jeszcze nie zakupilem ringow SMD, jednak jak podlaczysz z modulem to przygasaja z chwila wlaczenia swiatel happy_bmw i to jest git. Wygladaja jak oryginal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 CCLF także można tak zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Ale to juz chyba przestana swiecic calkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Jeśli bierzesz na dziennie bierz smd trwalsze też będą od ccfl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 a ten goc ma jakie ringi? Bo fajnie wygladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 CCLF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ale jak kupie (na wiosne) smd i uzyje ich jako dzienne to po przekreceniu na postoj lekko przygasna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi