Jaro Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 jeszcze nie pisalem jak flaszke, nie pamietam jak to sie pisało... chenesi na niedziele postaram sie miec przy sobie jak bys juz chcial Sorki za zawracanie głowy, ale zapomniałem ze biorę udział w licytacji. Jak na złość wygrałem... Ale na szczęście nie tak drogo bo 44 zety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Oki. Ale flaszka bylaby tansza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 No właśnie wiem, dlatego piszę ze jak na złość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 jak wolisz bardziej fajna rywalizację niż tylko efekty wizualne polecam : [video=youtube;zMPBWp9CY-g] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 A masz taką chętnie przygarnę w rozsądnej kasie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 a to też samochodówka ? Oczywiście :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Jeśli chodzi o nowego NFSMW to odradzam, szkoda kasy. Jak na PS3 to Gran Turismo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Oczywiście :4: He, he. Lux, i o to chodziło :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 ja by na Twoim miejscu ani tego ani tego. NFS ma grafike coraz lepsza wszystko plynne itd ale nierealistyczne strasznie prowadzenie aut. z kolei F1 gralem chyba 2010, to calkiem,calkiem bylo. wiec z tych dwoch lepiej f1,real style driving i grafa fajna juz musi byc,ale lepiej bys zrobil jakbys gran turismo 5 kupil:drool: jestem fane tej gry od 1996 i jak auta to tylko to,lecz wtrace tutaj ze nabylem kiedys tam xboxa i zaczalem grac we forze motorsport teraz kupilem forza horizon i powiem Ci ze do gt5 jest przepasc ale dopracowane wszystko jest ogromnie jak na X-a,no ale Ty PS# wiec GT5bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Jaro F1 i nfs nie można porównać, nfs-a mam i to wyścigi po mieście z policją itd. fajne na odprężenie. F1 jest mega trudnym symulatorem bolidów, więc jak dasz na pełen profesjonalizm to ciężko się jeździ i walki o 0,001s, polecam ale tylko dla fanów f1. Jak piszą koledzy polecam także GT5, najbardziej wszechstronna gra samochodowa na PS3. Z innych tytułów polecam całą serię Uncharted zwłaszcza 2-kę, serię god of war, ale grając od początku serii żeby się wczuć w klimat, Batman 1 i 2 no i oczywiście skyrim, ale to już masz przerwą w życiorysie na rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 ale to już masz przerwą w życiorysie na rok He he,i tego się właśnie boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi