Eazzy Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Witam, mam do sprzedania oryginał olej ATF D2 do BMW, stosowany do skrzyń biegów oraz do wspomagania, kolor czerwony Cena: 25 zł za litr + przesyłka, posiadam 4 litry na sprzedaż. Kontakt na Pw. Mogę wysłać za pobraniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giez0r e34 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Czy można ten olej zastosować zamiast CHF 7.1?Jeżeli tak byłbym zainteresowany.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazzy Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Naprawdę nie mam pojęcia. Wiem tylko że nie można ich mieszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 zamiast CHF 7.1 Można, ale pompa tego nie wytrzyma To oznacza że nie ma szans. CHF to CHF ATF to ATF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi