BartoszFabregas Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 (edytowane) Witam forumowiczów! Mam do zaoferowania felgi BORBET B 17". Wszystkie felgi o szerokości 10", ET 20 i rozstawie śrub 5x120. Jeżdżą na E36. Dekle w komplecie. Felgi proste - sprawdzane przed zakupem. Jeśli kupujący będzie chciał, to można podjechać do wulkanizatora i zobaczyć. Więcej zdjęć mogę podesłać na maila. Do oglądnięcia we Wrocławiu. Jeśli ktoś ma komplet takich borbetów 8.5", to z chęcią się wymienie dwie felgi za dwie. Możliwość wymiany na inne ciekawe felgi. Cena: 1600 do dogadania. Tel. 881 452 682 lub mail: bartoszhorbowski@o2.pl Pozdrawiam! Bartek [ATTACH=CONFIG]23254[/ATTACH] Edytowane 2 Grudnia 2012 przez BartoszFabregas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 a cena? a faktycznie zagapiłem się jest. możesz, pokazać wiecej fot tutaj. kumplowi bym ,podesłal bo szuka czegoś happy_bmw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszFabregas Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Jutro wrzucę kilka fotek dobrej jakości. Pozdrówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi