Kuba90zg Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Witam...ostatnio w garażu woskowałem samochód...szyberdach był uchylony do góry,zamiast go zamknąć czyściłem do i chyba za mocno przydusiłem i się zapadł...otwiera się i zamyka lecz nie do końca jak od wewnątrz auta pcham go do góry to lata przy większej prędkości słychać przedmuchy...szukałem po forum i nie wiem sam co jest...próbowałem różnych sposobów ,do góry się nie otwiera...Bmw 520i 99r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoBlack Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Tu było na temat szyberdachu w E39 :wink: http://www.maxbimmer.pl/f72/e39-szyberdach-nie-ma-sily-sie-podniesc-17863/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba90zg Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 czytałem to już i próbowałem różnych sposobów nawet domykania ręcznego poprzez kręcenie imbusem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Najlepiej to sprawdź mechanizm szybra, niestety wiąże się to z rozebraniem górnej tapicerki. Wiele elementów mechanizmu niestety jest z tworzyw sztucznych, być może, że coś pękło i stąd problem. Było kiedyś o tym na forumhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi