kimi80 Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Witam.Jak to jest z temperaturą silnika.Silnik M40 1.6; piszecie, że wskazówka powinna być na środku wskaźnika, ni mniej ni więcej. U mnie dochodzi do końca niebieskiego pola, jak stoję w jakimś korku to wychyla się lekko poza to pole i tyle. ńie wiem, czy wisko dobrze działa, jak silnik się nie kręci to można wiatrakiem obrócic z lekkim oporem, jak silnik pracuje to wiatrak przyśpiesza obroty przy każdym dodaniu gazu. Moża macie podobne doświadczenia, proszę o radę, idą mrozy i nie chcę mieć niedogrzanego motoru.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 wymień termostat i będzie dobrze U mnie było podobnie w m10, po wymianie termostatu zaczął dochodzić szybko do połowy i tam zostawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zico Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 może zapoznaj się z tym tematem http://forum.maxbimmer.pl/topics15/vademecum-uklad-chlodzenia-odpowietrzanie-vt2163.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 używajcie "szukaj" - zamykam, uwagi na PW proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi