koko090681 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 wiecie coś na temat tych lamp? moze ktoś ma ???? LAMPY ANGEL EYES BMW E46 98-01R BIAŁE RINGI CCFL ! (2814050672) - motoAllegro LAMPY SOCZEWKOWE DEPO/FK BMW E46 SEDAN ANGEL EYES (2814286140) - motoAllegro szukam gratów zeby po zimie jakoś wyglądało autko,dla tego sie dopytuje co chwile o jakieś graty -zbieram wasze opinie itd.zeby na wiosne wyfrunąć już ładną furką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Szwagier ma depo, tylko w polifcie i powiem że wyglądają lux. Tak więc polecam depo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 miałem kiedyś w innej furce i było git naprawde a nie wiem jak w e46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 No to Ci mówię, że w e46 szwagra zrobionej na polifta lampy soczewkowe depo prezentują się super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 no to ja cie doskonale rozumie tylko ci mowie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Depo są bardzo dobrym jakościowo dobre moim zdaniem Depohappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Depo prezentują się niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 wiecie coś na temat tych lamp? moze ktoś ma ????LAMPY ANGEL EYES BMW E46 98-01R BIAŁE RINGI CCFL ! (2814050672) - motoAllegro LAMPY SOCZEWKOWE DEPO/FK BMW E46 SEDAN ANGEL EYES (2814286140) - motoAllegro szukam gratów zeby po zimie jakoś wyglądało autko,dla tego sie dopytuje co chwile o jakieś graty -zbieram wasze opinie itd.zeby na wiosne wyfrunąć już ładną furką dostałem mało odp na ten temat -jednak stawiacie na depo -kupiłem te drugie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Czemu akurat te drugie a nie Depo? Co do ich jakości jak i solidności można poczytać pozytywne opinie na forach,nie tylko tym ale ogólnie samochodowtych. W takim razie jeśli juz kupiłeś to chociaż daj znać jak się sparwują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 wyglądają tak na aucie --jak dla mnie to mega a co do swiecenia to tez nie moge złego słowa powiedziec a to same ringi ale w soczewce lampa sie odbiła i taki efekt dziwny :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greensalat Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 No ładne cacko wcześniej też miałeś lampy na soczewce, czy normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 No ładne cacko wcześniej też miałeś lampy na soczewce, czy normalne? wcześniejsze to to zwykłe lampiony były,miałem wymienić same klosze ale się skusiłem na nowe lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greensalat Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Ja tak pomalutku się zastanawiam czy kupić soczewki z ringami, czy same ringi, bo lampy mam w mocno przyzwoitym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 jak wstawisz same ringi to też dobrze wygląda -ja stale coś zmieniam wiec wolałem nowe ,inne lampy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Elegancki efekcior... soczewa sie pasie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Do takich lamp polecam wrzucić żarniki xenon listewki pod lampe z dziurą na spryska 27zł nowa wyciąć zaslepki w kształcie sprysków polakierować i żaden niebieski misiek nie będzie sapał :lol: o xenon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Do takich lamp polecam wrzucić żarniki xenon listewki pod lampe z dziurą na spryska 27zł nowa wyciąć zaslepki w kształcie sprysków polakierować i żaden niebieski misiek nie będzie sapał :lol: o xenon heheh dobry patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greensalat Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Do takich lamp polecam wrzucić żarniki xenon listewki pod lampe z dziurą na spryska 27zł nowa wyciąć zaslepki w kształcie sprysków polakierować i żaden niebieski misiek nie będzie sapał :lol: o xenon Co mądrzejszy chce aby te spryski uruchomić Niedziałające są podstawa do zatrzymania DR - mi kiedyś tak cham jeden zatrzymał DR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Co mądrzejszy chce aby te spryski uruchomić Niedziałające są podstawa do zatrzymania DR - mi kiedyś tak cham jeden zatrzymał DR hehe wypiął bym się na taką pałe akurat w bmw spryskiwacze działają co kilka uruchomień spryskiwacza wycieraczek dla oszczędności płynu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi