zico Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Witam Posiadam w e36 zamontowany parownik firmy brc jak sprawdzić do jakiej jest on mocy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mauser Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 powinno pisac... jak nie pisze to jedź do jakiegoś zakładu co zakładają BRC i Ci powiedzą.. Ja mam taki nibuy to 140 kW, w m20b25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 tak jak wyzej napisane, powinna byc naklejka na nim, w HP lub w kW, ja mam 100HP pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zico Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 To ja mam 90 kw a powinien być 110 kw. Tak się zastanawiam czy jest sens wymieniać na większy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 nie ma sensu wymieniac na wiekszy bo i tak na gazie masz strate mocy na LPG pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zico Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 a w przypadku jak zamontuje BLOSA ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 BLOS najlepiej sie sprawdza dla instalacji najprostszej tzw. na śrubkę, bys musiał całą elektronikę wywalać z instalacji jeżeli masz takową pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mauser Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 sprawdzi się większy na wyższych obrotach - na wykresach robionych na gazie po pewnej granicy - np 130 km, jest po prostu spadek mocy bo parownik już nie wydolił, jakby był większy to byłoby w miarę OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zico Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 i tak mnie czeka pełna modyfikacja instalacji gazowej (II generacji) bo jakiś inteligentny gazownik z zachodnio-pomorskiego dokonał pełnej "rzeźby". Polecacie jakieś zakłady które założą mi BLOS (we Wrocku) i dobrze ustawią ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi