beaver79 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 nie mam swojego pliku lCM pod ręką, ale jakby była komenda SL_HINTEN_ALS_ZUSATZ_BLK to tylne pozycyjne na dziennych robiłyby też za kierunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 (edytowane) Fajna sprawa Właśnie, a czy postojowe tylne też migają razem z ringami ? Edytowane 29 Listopada 2012 przez przemal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 nie,bo trzeba to pewnie osobno załączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 przy tym temacie mam pytanko, czy można zrobic tak aby w tylniej klapie przecimgielne paliły się sie jako postoje czyli słabiej niż przeciwmgielny? cos ala tak jak stopy na jedno-włuknowej żarówce też palą się jako postoje chodzi o kombi e46 2000 rok, a pytam dlatego że ostatnio widziałem to w jednej beemce i spodobało mi sie to:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 I w sumie dobrze bo troche dziwnie by to wyglądało, jutro odpale i u siebie te migajace ringi :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 przy tym temacie mam pytanko, czy można zrobic tak aby w tylniej klapie przecimgielne paliły się sie jako postoje czyli słabiej niż przeciwmgielny? cos ala tak jak stopy na jedno-włuknowej żarówce też palą się jako postoje chodzi o kombi e46 2000 rok, a pytam dlatego że ostatnio widziałem to w jednej beemce i spodobało mi sie to Prawdopodobnie były popalone żarówy i włączone zastępowanie niesprawnych żarówek. jak nie hula mi ring pozycyjny, to zapala się kierunek na jakieś 50% mocy, jak spaliła się tylna pozycyjna to stop chyba na połowie też hulał itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Albo Ktoś miał coś popierdzielone z elektryką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 jak nie hula mi ring pozycyjny, to zapala się kierunek na jakieś 50% mocy, jak spaliła się tylna pozycyjna to stop chyba na połowie też hulał itp.. tak jak mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi