tomasso12 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Mam dylemat. Moja Beatris jest z 2000 roku przed liftem. Dzisiaj niestety rąbnąłem w lisa i pękł mi przedni zderzak. Mam do wyrwania tanio zderzak z 2002 roku bez listew.Teraz moje pytanie, czy zderzak z wersji po liftowej będzie pasował do wersji przed liftowej, , czy listwy zderzaka przed liftowego będą pasowały do poliftapytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 kratka od halogena do halogena jest ta sama więc reszta powinna pasować... inne były halogeny i ta mała kratka wokół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Wiem , różnica była w kratkach i halogenach. te są w zderzaku, więc bez problemu, nie ma tylko listew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 powinny pasowac:drunk: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomano Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Będzie pasował happy_bmw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Więc gra muzyka, w poniedziałek jadę po zderzak i do lakiernika. Myślę, że do końca przyszłego tygodnia załatwię sprawę. Dzięki wszystkim za infohappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi