REKIN-E28 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 moze to i glupie pytanie ale powiedzcie mi czy mozna dostac jeszcze nowe akumulatorki te co sa w liczniku . jesli tak to gdzie i za ile ? czy trzeba szukac starych uzywanych co jeszcze jakos zipia ? prosze o odpowiedz bo juz polowy zegarow nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 spoko że dostaniesz, tam są chyba paluszki :?: , w każdym razie wylutuj i do sklepu z nimi, Dworcową masz chyba blisko :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 3 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 z tego co wnioskuje z twojej odpowiedzi to te akumulatorki to nic specjalistycznego.Ja myslalem ze to jakis bajer ktory dostepny jest tylko w sklepach z czesciami bmw . A cene jakas ktos zna ? i czy ta wymiana jest trudna czy nie ma w tym zadnej filozofi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 cena ?? hmm, pewnie jakieś kilka złociszy za sztukę, są dwa, mogą być również baterie alkaiczne, trzeba wyjąć i zobaczyć, a z wylutowaniem i wlutowaniem nie powineneś mieć kłopotu :idea: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2fast4you Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 witam koledzy ja rowniez mam pytanie w zwiazku z bateriami i nie tylko a mianowicie: wlasnie wymontowalem licznik w swojej e30 z 89r 318i i jest tak: na srodku licznika po wewnetrznej stronie jest zolta kostka ktora nie jest do niczego podpieta-malo tego nie ma nawet kabla zeby podpiac go do tej kostki( sa tylko 2 kable i podpiete sa do licznika wiecej kabli niet) po drugie nie ma wogole zarowki do check (maly kwadracik miedzy licznikami) a po trzecie nie moge znalezc tych bateri czyli co nie mam wogole tej inspekcji w aucie?? byly takie modele ze mialy tylko atrapy tych inspekcji??? Prosze o pomoc uklon_bmw bo autko stoii rozebrane a chcialbym posmigac sobie jeszcze dzis <bmw_1> Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2fast4you Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 ok na niektore pytania odpowiem sam:( juz wiem do czego sluzy ta zolta kostka jest to podlaczenie do komputera jezeli wystepuje przy zegarku na srodku deski ale wciaz nie wiem dlaczego nie ma zadnych baterii przy liczniku wyjelem zobaczylem wk....sie i zlozylem do kupy jest to przynajmniej dziwne jak dla mnie pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW_Zbyszek Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Podpinam sie pod pytanie przedmówcy: W naszej 324d z 85' i u kolegi w 324d 86r też się nie świeci/nie działa "inspekcja" -- na początku myślałem że to tylko u nas coś jest zepsute, a tu chyba jednak chodzi o coś innego - może nie w każdym modelu była "inspekcja" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi