Kamcio Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Kevin podesłał do mnie swojego klienta w celu wgrania pl menu do navi MK4 monochrom, którą u niego kupił. Występuje problem tego typu, że po wgraniu softa nie zmieniają się języki. Mianowicie jeśli wrzucam płytę z PL Menu wyskakuje "Update complete" ale po resecie nic się nie dzieje, wszelkie ustawienia pozostają bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 No to widocznie soft jest niewłaściwy... (jeżeli to ten ode mnie to u mojego kumpla też nie poszło ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Najpierw wgralem ten od Ciebie ale nie poszlo a pozniej pobralem z chomika soft w pelni polski z lektorem i nadal nic. Poczytalem zeby wgrac stary oryginalny soft a pozniej spolszczony. Cos to pomoze? nie chce grzebac zbyt gleboko zeby kevin sie nie tlumaczyl pozniej z moich bledow Wysłane z iPhone dzięki Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 No i poszlo. Pl menu wraz z polskim lektorem. Wystarczylo wgrac soft v27 a pozniej polski v32 i wszystko dziala. Mowi po polsku, nawiguje Wysłane z iPhone dzięki Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 O jaaa. No to pięknie Kamcio! Nauka nie idzie w las i wgrałeś do siostrzyczki PL,a do tego lektor to już malina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi