Darozzzz Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Witam. Panowie i Panie, trafiła w moje ręce oryginalna dokładka do przedniego zderzaka fermy hamann. Szukałem po allegro, i niestety nie znalazłem nic podobnego... Chciałbym to sprzedać... Jest to coś warte? Wykonana jest z laminatu (3x mata tekstylna + wzmocnienie). Proszę nie pytać, mam 100% pewności że to oryginał Jeśli umueściłem temat nie w tym dziale to bardzo proszę o przeniesienie, a nie usunęcie... poniżej daję zdjęcia jak to wyglada.. [ATTACH=CONFIG]23084[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23085[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23086[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23087[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23088[/ATTACH] A tak na aucie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0name Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 jesli bedziesz juz wiedzial jaka cena usatysfakcjonuje Cie za dokladke daj znac,mysle ze na moim cabrio bedzie fajnym uzupelnieniem zderzaka.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 na brodera aucie była dokładka riegera, a nie taka jak Twoja. Drugie zdjęcie to m3 gt i tam jest schwert połączony z eckenami więc już zupełnie co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legozzz Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 jak bardzo byś bardzo chciał mogę Ci ją sklonować, oczywiście z laminatu. co do ceny napewno byśmy się dogadali :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Podstawowa kwestia to jednak mimo wszystko cena. Warto byłoby się określic na pcozątek i wtdy dopiero oczekiwac odpowiedzi,inaczej każdy moze obracać się nawet wśród nierealnych kwot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi