woz Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Hejo. No i juz wiem, ze na torze bez wspomagania to ciezki orzech do zgryzienia :bag: Orientuje sie ktos moze jak wyglada zalozenie wspomagania do siebie? przekladnia, mocowania, zbiorniczek, weze. Jeszcze cos potrzebne? I z tego co wiem to najlepiej od e36? (w e30 od jednej do drugiejk strony 5 skretow, w e36 3 skrety?).. ...albo pakowac na silce i duza kiere od autobusu zalozyc, bo cos mi sie obilo o uszy ze to koszt za wszystko zblizony do tysiaka.. :bag: Za wszelka rade i info bede wdzieczny. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Od ludzi ktorzy jezdza po torach slyszalem opinie ze brak wspomagania to + . Lepiej czuje sie auto. Od zwyklego e36 to chyba 3.5 obrotu Najkrotszy to chyba ma z3m 2.7 obr Potrzebne pompa z mocowaniem przewody zbiorniczek przekladnia i krzyzak. Z e36 wejdzie ale trzeba dodac kilka podkladek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 To chyba zaley jaki tor. Jesli np taki tor poznan, albo cokolwiek co ma duzo prostych to spoko, moze fatycznie lepiej suie fure czuje. Ale jak masz np ciasne zakrety 90 stopni, albo np 4 ciasniejsze zakrety jeden po drugim to bez wspomy ciezka sprawa. Wlasnie poczulem to na ostatniej rundzie WLTA (z filmu: w 1min25 - 4 zakrety jeden po drugim). Masz wspomaganie u siebie w b30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Mam ori i magiel z e36. Brak wspomy mualem w 323 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perkoz Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 ja przy swapie na m50 odrazu wspome wrzyciłem też z e36 magiel,pompa,krzyżak troszkę kombinacji ale nie ma chaka na rybaka i jest cacy ps: w przyszłym tyg może będą fele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 wspomaganie w e30tce jest dużo za mocne, możesz żałować po założeniu, ja jakis czas temu myślałem nawet o przytłumieniu jego dzialania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi