koko090681 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 chciałbym usłyszeć od was co sądzicie o czarnym macie na e46 ??? zamierzam oddać nie długo do lakierowania całą furmanke i nie wiem jak sie prezentuje w macie ,nigdy na żywca nie widziałem e46 w tym kolorze --czy może normalnie połysk zrobić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Widziałem oklejoną w czarny mat na e46 fest i powiem że sporo ludzi się koło niej kręciło bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Na pewno będzie to wyglądało ładnie ale długo sie tym nie nacieszysz mat ciężki jest do utrzymania a połyskiem będziesz się cieszył wiele lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Na pewno będzie to wyglądało ładnie ale długo sie tym nie nacieszysz mat ciężki jest do utrzymania a połyskiem będziesz się cieszył wiele lat co masz na myśli ze dlugo się nie naciesze ?? co się dzieje tym lakiem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 w macie na pewno śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 czarny mat jak utrzymac - Szukaj w Google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 ewentualnie mogę podpytać jak będziesz chciał szwagra jest lakiernikiem tylko mi się przypomnij może coś podpowie logicznego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 ewentualnie mogę podpytać jak będziesz chciał szwagra jest lakiernikiem tylko mi się przypomnij może coś podpowie logicznego git majonez -to się przypomne :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 jak na matowo to tylko okleić. Malowane według mnie ciężko utrzymać na pewno brud nie będzie tak łatwo umyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 przecież to jest jest pryskane jeszcze bezbarwnym lakiem wiec nie rozumie dlaczego takie obawy - musze gdzieś wyczaić jakąś gablote w macie i podejść do niej z paczką chipsów i oglądnąć ją dobrze i wypalcować --ciekawe co właściciel bedzie krzyczał jak bedzie biegł za mną :dance:hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 pamiętam kiedyś miałem pół mat na masce w e30 jeszcze na wąskiej lampie + bad look --to były czasy :lol: raczej nie miałem problemu z tym kolorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pop Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 przecież to jest jest pryskane jeszcze bezbarwnym lakiem wiec nie rozumie dlaczego takie obawy - musze gdzieś wyczaić jakąś gablote w macie i podejść do niej z paczką chipsów i oglądnąć ją dobrze i wypalcować --ciekawe co właściciel bedzie krzyczał jak bedzie biegł za mną :dance:hahaha zależy czym malujesz, na niektóre lakiery nie kładzie się bezbarwny. a dalej w temacie to auto które zniszczyło mi system Jaram się nią już dłuuugi czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 z tego co mi się wydaje to bezbarwny nie daje się na kolory metalik ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Pop buma z Norwegii, nawet jestem zarejestrowany na bimmer"sie. Co do tematu sa rozne sposoby zrobienia matu. Mozna polakierowac czarna baza i nalozyc matowy klar, wtedy nie bedzie problemu z utrzymaniem czystosci takiego lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Pop buma z Norwegii, nawet jestem zarejestrowany na bimmer"sie. Co do tematu sa rozne sposoby zrobienia matu. Mozna polakierowac czarna baza i nalozyc matowy klar, wtedy nie bedzie problemu z utrzymaniem czystosci takiego lakieru. Dokładnie razy 2 istnieją matowe lakiery bezbarwne tzw klar mat które nakłada się na bazę i po problemie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 ale głupoty... malowałem VW T4 na mat ( w różne kolory- robiłem reklame na swoim aucie) wyszło za***iaszczo i nigdy przenigdy nie miałem najmniejszych problemów z utrzymaniem czystości... brudzi się tak samo jak każde inne auto a pracownicy najczęściej myją je na automatycznej myjni. Nie widać żadnych rysek czy zacieków po tanim płynie... polecam w 100% A jak będziesz korzystał z ręcznych myjni gdzie wycierają całe auto to wogóle bajka... ( nie wiem tylko jak jest z woskami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 chyba raczej trzeba tak zrobić i prysnąć ją w mat --a póżniej żałować albo się cieszyć --pożyjemy zobaczymy ,chyba ze się rozmyśle i bedzie połysk hmmm zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 chyba raczej trzeba tak zrobić i prysnąć ją w mat --a póżniej żałować albo się cieszyć --pożyjemy zobaczymy ,chyba ze się rozmyśle i bedzie połysk hmmm zobaczymy hehe no to wybrałeś lolol podobną odpowiedz już gdzieś słyszałem -> Czy Pan lubi czytać książki... - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 hehe no to wybrałeś lolol podobną odpowiedz już gdzieś słyszałem -> Czy Pan lubi czytać książki... - YouTube heheh właśnie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi