Jabol Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Jak to sam wklad? Chyba nie mozna go kupic osobno?Filtr powietrza wymieniony 4 tygodnie temu. Jutro dzwonie do serwisu o cene przeplywki. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Jak to sam wklad? Chyba nie mozna go kupic osobno? koledze psokl chodzi o sam czujnik przepływki, ja również nie spotkałem się by można go było kupić osobno?happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Dzwonilem do serwisu o cene przeplywki mam koncowke 527 ale powiedzieli mi ze teraz jest 529 a cena :shock::shock::shock::shock::shock: 340 +VAT EURO!!! a to filmik dzisiejszy po odpieci przeplywki. Zadnej roznicy nie odczulem. E46 problem przeplywka - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Wygląda to na tym filmie jakby to była blokada elektroniczna. Bo na biegach ciągnie normalnie a po nieosianiu prędkości 130m robi się pauza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 No tak ale tak sie dzieje przy roznych predkosciach. A tu przy 160 km/h zapauzowal a potem dalej lecial w gore. Najbardziej sie boje wyprzedzania bo nie znam dnia ani godziny kiedy zamuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 ja dzisiaj sprawdziłem jak to jedzie z odpieta przepływką i jest jeszcze gorzej niż z nią -- u mnie jest tak że czasami jak jade na 4 czy 5 biegu przy 60km/h i depne to słabo idzie a za 2 minuty robie to samo to czuć że to ma jakieś konie --sprawdziłem własnie na odpietej przepływce i moc jest stale taka sama LIPNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Istnieje także możliwość że uszkodzony jest pedał gazu. Gdzieś czytałem o tym ( coś tam puszczał błędny impuls i zwieszał kompa ) ale zabijcie mnie nie pamiętam gdzie co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Istnieje także możliwość że uszkodzony jest pedał gazu. Jezeli to tansza obcja to chce to :mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Mam nadzieje ze to tylko obluzowany bezpiecznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Ktory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Nie to tylko tak napisałem chodziło mi żebyś koszta miał jak najmniejsze w naprawie - taki przerywnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 :oops::oops::oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 :mrgreen::mrgreen::mrgreen: SoulRea każdego zawstydzi tekstami garażowymi :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 SoulRea każdego zawstydzi tekstami garażowymi Obraziłem się . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Panowie pare fotek z inpy dzisiaj. [ATTACH=CONFIG]23356[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23357[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23358[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23359[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23360[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23361[/ATTACH] Dodam ze zdjecia robione na postoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]23362[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23363[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23364[/ATTACH] Za chwile dodam filmik z postoju i z jazdy czekam tylko az sie z uploaduje. Teraz nie wiem czy problemem braku mocy odpowiada przeplywka? Jakie testy jescze przeprowadzic? Dzisiaj oddaje laptopa (bo pozyczylem, u mnie Windows 7). Dajcie znac co jeszcze sprawdzic, prosze. E46 inpa na postoju - YouTube E46 inpa podczas jazdy - YouTube Edytowane 9 Grudnia 2012 przez Jabol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KTM Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Witam w moim przypadku jak tak się działo, podłączyłem do kompa i nic nie pokazywało i wymieniłem przepływke i autko śmiga aż miło. Na kompie nie pokazało błędów bo przepływka niby chodziła ale nie do końca tak jak powinna dlatego błędy nie wyskakiwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Dzisiaj nagralem. Co dziwne te dwa bledy dzisiaj wystapily po raz pierwszy. Dodam ze zamowilem juz nowe wezyki podcisnienia silikonowe. Zamienilem elektrozawor od turbo z EGR i nic. Co do przeplywki to mam z koncowka 527. Bylem na gwarancji w komisie i mowili ze wymienili i adaptowali ale czy czasem juz nie robia 527 a zamias niej idzie 529? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Jabol, gdyby okazało się, że to przepływka to kup pierburga. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Ponoc bmw_0 nie lubi zamiennikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Pierburg jest lepszy od boscha, uwierz mi. Poza tym to chyba nie zamiennik;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Kupilem nowy przetwornik cisnienia pierburga i jak reka odjal :lol: RealOEM.com BMW E46 320d VACUM CONTROL-ENGINE-TURBO CHARGER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi