SoulRea Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Przy tej temperaturze z natury śnieg nie pada za zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Wyślij sms o treści ŚNIEG pod numer 9900 a zacznie padać w twoim regionie wróżka MATYLDA poleca bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 hehehhehehehheheheh Ja zawsze do Semiry pisałem , w sumie działało i padał z małą różnica tylko rok potniej niż chciałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Jakby ktoś miał lampę zwykłą bez soczewki z białym kierunkiem prawy przód do e39 dać znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Proszę nie zapomnijcie o tjunigu mojego karawana, co by w dzień świecił jak prawdziwy dres happy_bmw Moje E32 na warsztacie w trakcie prac remontowo-budowlanch.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Z bólem - mam jednak dyżur na ostrym. Junior znów mnie zatrzymał, mam nadzieję że da radę następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 no szkoda, niech mały zdrowieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Wielkie podziękowania za miło spędzony choć mroźny czas. Szczególne podziękowania dla Kamcio za świetnie wykonaną prace. E30 pokazało klase aczkolwiek e36 nie odstępowało w niczym palenie gumy udane do końca topienie felg tez rewelacja. Do zobaczenia następnym razem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 (edytowane) No a ja chociaz sie pokazalam bo ucieklam na chwile z wesela haha no widzisz bo to ode mnie sami wariaci;d bmw_1 do teg nie wzieli mi opon:( ale nastepnym razem:))bmw_1:bmwsexemofg3: Edytowane 22 Grudnia 2012 przez Ruda.E30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Wiem trochę się zawiodłem ale nastepnym razem . Poza tym wracam do domu a u nas 10 cm śniegu czyli sms-y doszły ale za późno Mile widziane browarki za chęci dla mnie i Georgi ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Dzięki wszystkim za spota. Zaje*iście zimno było ale warto. Palenie gumy to powinna być nowa bożonarodzeniowa tradycja Wesołych Świąt!! do zobaczenia na następnym spocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 (edytowane) Dzięki wszystkim zmarzniętym klubowiczom za zimnego spota.A więc teraz kanapki z czosnkiem i setka z pieprzem albo hot herbata z rumem :lol: aby zapobiec przeziębieniu bmw_1 Ruda wpadłaś jak po ogień,a twoje chłopaki na koniec palili już stalówki bo gum już na nich nie było... SoulRea właśnie wysłałem sms i było warto bo biało jest w Legnicy i okolicach ciągle pada puch :dance: Edytowane 22 Grudnia 2012 przez Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Podziękowania Wszystkim za spota !! Było zimno, ale daliśmy radę :mrgreen: Palenie gumy, topienie felgi, iskry....działo się Do zobaczenia następnym razem A śnieg właśnie i u mnie pada Lepiej późno niż wcale hahahah :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 dzieki wszystkim za udanego mroznego spota blimek spro sie pokazalo super troszke szybko sie zerwalem przemarzlem na kosc snieg zaczol padac ale troszke zapozno hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 patrząc na porę roku,spot można uznać za udany ........jest zima,musi być zimno ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Na dolnym śląsku będziemy mieli białe święta SoulRea jakbyś miał za dużo śniegu wyślij komendę STOP! ciągle pada :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 W Legnicy się nie dało ale za to u nas polatałem już bokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Teraz już pewnie lotnisko zajęte przez przednio napędowe wozy latające na rękawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Czekamy teraz na foty i filmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 dzieki za spota było gites :mrgreen: w wolnej chwili ogarne jakies filmiki happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 dzieki za spotkanko szkoda ze tak piździło już czekam na koniec zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 kurcze szkoda że 3/4 spota spędziłem siedząc przy kompie... dawać filmiki bo kątem oka tylko obserwowałem co sie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 w wolnej chwili ogarne jakies filmiki happy_bmw oczywiscie z mojej jazdy tez hahah jak zapinales pasy bo sie bales hahah no wpadlam na ostrej bo nie mialam czasu hahah :P:lol: jak bedzie nastepny spot daje z siebie wszystko!! i opony zapasowe tez beda:D bedzie roz*****:D:Dbmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Impreza jak zwykle udana dawać foty :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 a ja nie dojechałem awaria na wjezdzie na obwodnice we wrocławiu. urwany pasek mikro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi