Kuziem Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 slyszalem ze co niektorzy na forum sie rozgadali po jakis znajomkach z klubu audi itp uff, to nie ja, nie mam kolegow w audi :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Stąd wzięli info: - L E G N I C A • .: AUDI KLUB POLSKA :. • Wujek google znajdzie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Matko boska :bag: Trzeba miejscówkę zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Matko boska :bag:Trzeba miejscówkę zmienić Mówiłem już - grill u Mirasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Mówiłem już - grill u Mirasa to nawet ja sie pojawie bmw_1 ale akcja Normalnie smiech na sali. Trzeba miejscówkę zmienić nie pisz tak oficjalnie bo na klubie audi tez moze sie pojawic zmiana miejscowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Dlatego "grill u Mirasa" to dobra przykrywka i sam nie wiem gdzie to. Ale się wykona z 1 telefon i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 (edytowane) Jakiś kolo napisał że z całym klubem jedzie z Polkowic i będzie można opiekać gumę na śniegu...lolol multispot wysiadam fantazja uklon_bmw Edytowane 13 Grudnia 2012 przez Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 "Jeżeli chodzi o ten spot w Legnicy, chłopaki z bolidów młodzieży wiejskiej, stwierdzili jednak na swoim forum że jak chcemy przyjechać padłami, czyt. honda, vw, audi to nie mają nic przeciwko ale żebyśmy stali daleko od nich bo boją się że porysujemy im auta i popsujemy zdjęcia. Wiec mój klub organizuje zlot w Krzywej. Wejście otwarte planujemy, o ile pogoda dopisze, ognicho (kiełbachy we własnym zakresie), kulig i fajną zabawę Jak ktoś chętny wpadać 22.12 na lotnisko Osła koło Krzywej." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 jak Kamcio napisał rzekomo zmienili miejscówkę na krzywą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 zmienili miejscówkę na krzywą a ja słyszałem,że wszyscy wpadają na grilla do Mirasalolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 ale jajca szpiegi jakieś hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 ja zapraszam tylko info wczesniej musze miec ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 (edytowane) To wpadamy do Krzywej ;-) lol Ja pierdziele ogladalnosc nam sie zwiekszy :-) Nie wiem o co dym. Wydaje mi sie ze chcielismy spotkac sie we wlasnym gronie czyt beemki zeby polatac. Ktos wpadl na pomysl ze wpadnie ale innym dupowozem, ktos inny go zartobliwie wysmial. A tu teraz cala historie ktos nam przypisal.... To tak jakby z najta zrobic Krzywa 2. Edytowane 13 Grudnia 2012 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 co za roznica gdzie to bedzie bylo ze w legnicy to w legnicy i juz niech sobie wpadaja inni co ma byc to bedzie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Żadna krzywa dopiero co na prosta wychodzę, krzywych już mam dość jak na ten rok :P:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Ktos wpadl na pomysl ze wpadnie ale innym dupowozem, ktos inny go zartobliwie wysmial. A tu teraz cala historie ktos nam przypisal.... Chłopaczek ma pewnie napięcie przedmiesiączkowe czy jak to tam się nazywa i stąd cała historia...Najpierw rozgłasza info o MEGAHIPERTOTAL zlocie a później wali focha i pisze na forum AUDI o bolidach młodzieży wiejskiej, itd...Pajacowanie i tyle...Odnośnie naszego kolegi z forum, który zaprosił pana pajaca i zapowiedział "wyścigi na 1/4"...nie wiem jak reszta ale ja naprawdę wolę sprawdzoną ekipę za***istych ludzi niż przypadkowe i nieznane osoby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 ja naprawdę wolę sprawdzoną ekipę za***istych ludzi niż przypadkowe i nieznane osoby... AMEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 ja naprawdę wolę sprawdzoną ekipę za***istych ludzi niż przypadkowe i nieznane osoby... mam takie same zdanie na ten temat. damy radę a jak by coś się działo to przejedziemy gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Dojdzie do tego że trzeba ciężki sprzęt wynająć aby się odgrodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Moja ciężarówka jest nie daleko od lotniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 wbijamy do Mirasa Miras ustaw grilla na środku jakoś będzie okazja bokiem wokół niego polatać kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Grill zimą na świeżym mrozie coś innego bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Grill zimą na świeżym mrozie coś innego bmw_1 no już po mrozie pewnie nawet śniegu nie będzie ale Miras dowiezie z gór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Czekaj jeszcze spadnie od środy mrozy będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi