Kuziem Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Kuziem z tego co wiem miałeś kupić BMW a nie audi tylko mi nie mów ze zmieniłeś zdanie :4: spokojnie, nie zmienilem zdania, Audi jest taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 No 22 grudnia to już śnieg będzie więc kto będzie chciał bezpiecznie polatać bokiem po płycie lotniska to będzie latał i pewnie jak co roku zobaczymy nie jednego obcego próbującego latać bokiem przednim napędem uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 (edytowane) Pryma a prylis Mam audi w quatro Ale spokojnie buba już na kolach , turbina już świszczy choć nie wiem dlaczego słychać ja głośniej niż stara. Zawiecha zostaje bo jak zaspa bedzie to po co ryc ale przymiarka byla i MTS pasuje i zestaw na wiosnę czeka 40 do 20. Czyli kufer wysoko Edytowane 28 Listopada 2012 przez SoulRea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Też chetnie sie pojawie happy_bmwtylko nie wiem czy obecnym czy może juz nowym BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 I spadł snieg teraz sie modlic tylko co by nie po topniało w Świdnicy biało jak na Syberi a ślisko jak na lodowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Wiiesci szybko sie rozchodza moze sie okazac , ze i my sie pojawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 (edytowane) Temat dotyczy spotu na lotnisku w Legnicy. W związku ztym - czyszczę temat i proszę by pisac wyłącznie w tematu spotu. Peace Brothers Edytowane 9 Grudnia 2012 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Czyść Forest czyść Wezmę taśmę i się odgrodzimy oby tylko pogoda była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Znajdzie się na zlocie jakiś haker co mi w e46 aktywuje światła dzienne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Znajdzie się na zlocie jakiś haker co mi w e46 aktywuje światła dzienne? http://www.maxbimmer.pl/members/grzesiek2304/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Jak będzie Grzesiek to Ci zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Też Ci to mogę zrobić jak byś potrzebował. To jak spot rozumiem nadal aktualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 normalnie wpadamy bokiem i szukamy znaków kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Jak będzie Grzesiek to Ci zrobi będzie grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Na lotnisku śnieg leży,można po pasie startowym polatać boczkiem jest nawet ubijany przez przednie napędy latające na rękawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 w weekend ma być odwilż, poza tym jak tradycja pokazuje przed świętami raczej śniegu już nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 To przyjadę srebrnym karawanem na tjuning komputerowy 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Stawiam,że biało będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Stawiam,że biało będzie oj,żebyś się nie rozczarował ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Na lotnisku śnieg leży,można po pasie startowym polatać boczkiem Powiem Ci ze bylam wczoraj ostatnia przejazdzka 1,6 i niestety juz kola lapia beton, wyjezdzone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 [h=3]22.12.2012 spot na lotnisku, słyszał ktoś coś??[/h] przez Tighe 28 lis 2012, o 11:26 Przeklejam z innego forum: "W grudniu jest w Legnicy multispot. Ja ze swoim klubem z Polkowic jedziemy, jak ktoś chętny zapraszam Data: 22 Grudnia 2012 Miejsce: Lotnisko Legnica Wstęp: Wolny Godzina: 13~14 Ma to być dosyć spory zlot z tego co mi pisali także każdy kto będzie chciał to będzie mógł standardowo zmierzyć się na 1/4 i po opiekać trochę swoją gumę. Organizator: Maxbimmer BMW Klub Wrocław ale zlot otwarty " Cóż to jest dokładnie, to nie mam pojęcia Ostatnio edytowany przez Tighe, 28 lis 2012, o 14:33, edytowano w sumie 1 raz Graty na sprzedaż patrzcie,co znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 "W grudniu jest w Legnicy multispot. Ja ze swoim klubem z Polkowic jedziemy, jak ktoś chętny zapraszam Data: 22 Grudnia 2012 Miejsce: Lotnisko Legnica Wstęp: Wolny Godzina: 13~14 kogoś chyba poniosło co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 lehehe wiedzialem ze tak bedzie slyszalem ze co niektorzy na forum sie rozgadali po jakis znajomkach z klubu audi itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Ja******lelę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Organizator: Maxbimmer BMW Klub Wrocław ale zlot otwarty " Niepozostalo nic Forest jak tylko zamowic pomaranczowe kamizelki z napise ORGANIZATOR uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi