SoulRea Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Moja buba stoi na kołkach, mam pożyczone inne auto wiec mogę przyjechać nim ewentualnie BMW Ibizą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Nie chcecie mnie to nie :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 BMW to chyba gatunek na wymarciu lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoBlack Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Jak się wykuruję na tyle żebym mógł prowadzić to też się moją bmw_0 przytoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 to nie że gatunek na wymarciu ale po sezonie wszyscy mody cisną w bawarkach co by na wiosne błysnąć :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Ta ja zabłysłem jak diabli ukręciłem turbinę, przy okazji robię resztę zaślepki, resztę filtrów, płukanie baku , oleje w skrzyni i dyfrze, , postaram się zawieche ustawić zęby pasowała jak kasa pozwoli to wyjadę m-pakiem na zderzaku i wymienionymi hamulcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 To czekaj czekaj to chyba inaczej ten spot powienien sie nazywac BMW & Audi? CZy Bmw i inni hahah :) :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 a może Bmw i przyjaciele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 BMW jakoś miłością do Audi nie para. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Nie każda morda pasuje do forda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Dobra, żartowałem z tym Klubem AUDI... Przyjedźcie czym chcecie, nawet Matizem cioci Joli. Nie zapraszajcie jednak nikogo "spoza" naszego forum. Osobiście na mam zamiaru uczestniczyć w zlocie na który przyjadą partyzanci wszelkiej maści... Wolę towarzystwo sprawdzonych, pewnych osób, które nie będą odwalać jakichś krzywych akcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 , które nie będą odwalać jakiś krzywych akcji... a jak wygladaja krzywe akcje? ja mam zamiar powariować w koncu od tego jest to lotnisko Dzien jak codzien :)bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Jeśli będziesz to robiła z dala od innych aut i ludzi (W SENSIE - TAK, BY NIE ZROBIC NIKOMU KRZYWDY) - jak dla mnie możesz nawet kilka razy dachowac dla lepszego efektu :4::4::4::4::4::4::4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Spoko spoko, wiochy z mojej strony nie bedzie (no moze poza tym faktem ze bede AUDI :lol: ) na 90% przyjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 przyjeżdżajcie czym chcecie ale nie stawajcie innymi autami koło Blimek bo normalnie krew sie poleje....:4::4::BMW fuck Mercedes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 przyjeżdżajcie czym chcecie ale nie stawajcie innymi autami koło Blimek bo normalnie krew sie poleje.... i zdjęć nie będzie jak zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 ja bym z miłą chęcią przyjechał na zlocik ale wygląda na to że nie bede prowadził ani BMW ani audi hehehe tylko wózek dziecięcy :lol:jakieś 2 tygodnie i się przesiadam na wózeczek -- a powiem ze byłem ostatnio na moim pierwszym najcie i było gites dzięki happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 jakieś 2 tygodnie i się przesiadam na wózeczek to tylko pogratulować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 No gratz stary, cabrio teraz są cholernie w modzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 jakbyś wziął maleństwo (gratulacje) to wpadł byś na syrenie kuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 jakbyś wziął maleństwo (gratulacje) to wpadł byś na syrenie kuogkuogkuog dzieki ---jak mi pożyczą ambulans to wpadne polatać bokiem heheh ale by było zdziwko karetka bokiem na sygnale :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 zapomniałem dodać że termin mamy na 22 grudnia :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Kuziem z tego co wiem miałeś kupić BMW a nie audi tylko mi nie mów ze zmieniłeś zdanie :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 jak mi pożyczą ambulans to wpadne polatać bokiem heheh ale by było zdziwko karetka bokiem na sygnale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 tak właśnie bede cisnął do szpitala na poród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi