Kosa Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 tak na szybko: Podsumowując: Podziękowania za wpłaty dla: Forest'a, mirasa'a, rush'a, Adam z Jeleniej (niesety nie kojaże nicka), jokeymiras, Kosa, mrsiwek,Boruta, Dziki, Jabol, SoulRea, sagui, + reszta z koszulek z akcji Dyzia 3666,58 zł Zapłacono za: Pizza Da Grasso : 268 (paragon) -20,20 (1 szt jokeymiras-idywidualne zam.) : 247,80 Reklamówki wstążki: 17,68 Napoje do pizzy: 21,52 Zakupy w makro do paczek: 545,41 LaserTag: 500 (-100 zaliczka) : 400 Lakiery dla dziewcząt: 74,38 (-14,48 bo kupiłem 2 za dużo): 59,90 RAZEM akcja Mikołajki wyniosła: 1292,31 zł Pozostało: 2374,27 jutro wrzuce paragony, jakby ktoś widział jakiś błąd smiało pisać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 paragony (oryginały do wglądu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Witam. Nie było mnie teraz parę dni... ja również bardzo się cieszę, że mogliśmy pomóc dziecią i że dzięki temu ( być może) zaczną wierzyć w "dobrych ludzi"... Pozdrowionka dla wszystkich. P.S Pytam z czystej ciekawości... dlaczego cała kwota nie została zagospodarowana na paczki, prezenty etc ? Fotki wrzucę później... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Robimy akcje + drobne prezenty ze slodyczami. Nie wydajemy wszystkiego bo nie wiadomo czy cos ciekawego nie wyskoczy miedzy mikolajkami a dniem dziecka wiec zawsze lepiej jakis zapas trzymac. Poza tym nie wiadomo ile by sie uzbieralo na kolejna akcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 bo nie wiadomo czy cos ciekawego nie wyskoczy miedzy mikolajkami a dniem dziecka a jak wyskoczy koniec świata :?: to biedne dzieciaki będą stratne :!: :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 a jak wyskoczy koniec świata :?: to biedne dzieciaki będą stratne :!: :4: E nie galopuj majowie się rypsneli konca świata nie budie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 obiecałem to wrzucam... https://picasaweb.google.com/106958153651715471599/MikoAjki2012ZDomemDzieckaWOAwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi