Jareknes Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Bmw - Czarny Emblemat Logo Znaczek, Pozostałe i-car Poznań a takie cus? chyba jakas wajha znaczek 30 zeta a blyskawiczna dostawa upsem 45 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 ja kupiłem coś takiego i jest naprawde wporządku Emblemat Znaczek Logo CARBON BMW E46 E90 E87 E36 (2685143319) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 znaczki karbonowe sa git tylko ze robia sie zółte w szczegolnosci na masce :beta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 no ja go mam dopiero miesiąc wiec nie wiem-to moze taki bajer ,najpierw jest czarno bialy a pozniej szaro żółty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 jak też mam w karbonie i jak tak piszecie że żółkną to chyba je psiknę klarem może ochroni przed promieniami słonecznymi (spytam szwagra lakiernika) i dam info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Ja tam swój okleiłem folią :lol: Deszcz nie deszcze , słonce, myjnia i nic sie nie dzieje wygląda jak nowy kuoga juz rok minął.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 siemanko. Sorry Taz, nie zauwazylem tematu. Ja swoje kupilem na allegro, cos w okolicach 50zl za sztuke. Nowki, z wrocka. Wygladaja calkiem calkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 ida juz poczta "nufki" z JuKej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 podpinam sie gdzie nabede takowe, czarne lub carbon BMW Carbon Fibre Bonnet & Boot Badge Emblems 82mm/73mm 1 3 5 6 7 Series X3 X5 | eBay ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Chłopaki pytajcie kolegę szocha1991 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Chłopaki pytajcie kolegę szocha1991 mi osobiście mega się podobały ale jak były nowe, teraz strasznie pożółkły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Te carbonowe to jest lipa. Po niecałych dwóch latach pozolkly. Edka jakiś czas temu robiła forumowa akcje oklejania znaczków folia 3m carbonowa. Wyszły zarabiscie folia się porządnie trzyma bez żadnych odbarwien. Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 strasznie pożółkły Niestety dokładnie tak jest :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Niestety dokładnie tak jest :? x2 i trzeba wymieniać :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ja przykleiłem w lutym 2011 takie czarne do siebie [ATTACH=CONFIG]29684[/ATTACH] do dzisiaj nie zżółkły tylko zeszła niedawno ta biała farba i teraz te dwie ćwiary są srebrne jak reszta na tym logo i myślę, że wyglądają lepiej teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi