tazunio Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 siemka, wiecie moze gdzie mozna dostac czarne znaczki BMW na maske i tylna klape do E30tki ? moze byc za granica pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 popatrz tutaj emblem bmw e30 | eBay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 przesyłka 50 zeta hmm a o pare groszy wiecej emblemat - drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Chyba Tomski miał możliwość kupienia takowych w UK , chyba komuś wysyłał nawet do PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Tak, ja skorzystałem między innymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 ja ostatnio zamawiałem cos z usa -wiecie moze ile sie czeka na paczke ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 lotnicza - ok. 1 tydz. morska - 4-6 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Kiedyś widziałem w sklepie Wszystko dla Auta na Borowskiej na przeciwko Szpitala. Możesz tam zapytać. Czarny Znaczek BMW to Tradycja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 lotnicza - ok. 1 tydz.morska - 4-6 tyg. łomatko -te wiosłowanie to im nie idzie heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Kiedyś widziałem w sklepie Wszystko dla Auta na Borowskiej na przeciwko Szpitala. Dokładnie... Też tam widziałem. A jeżeli nie beda miec na stanie to napewno ci ściągną... Bede tam w sobote to sie zapytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Dokładnie... Też tam widziałem. A jeżeli nie beda miec na stanie to napewno ci ściągną...Bede tam w sobote to sie zapytam... To zapytaj czy mają do e46 i jaka cena:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Pracuję w szpitalu to jutro mogę się dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Ehh to zapytajta jaka cena za 2.. Myslalem nad nimi, skoro jest okazja to moze kupie od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 (edytowane) stawiam dobre "pifko" dla tego kto takie cos zalawi, tylko powiedzcie jaka cena, bo mam juz nagryny komplet za 160zl, wiec jak bedzie wiecej to odpada srednica na przod to 82mm a na tyl to 88mm pozdro Edytowane 9 Listopada 2012 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Dokładnie... Też tam widziałem. A jeżeli nie beda miec na stanie to napewno ci ściągną...Bede tam w sobote to sie zapytam... Tak ściągają że jak zapytasz o coś czego nie mają to wchodzi typ na Allegro i patrzy czy da radę i jaka cena będzie, więc śmiało samemu można wejść na Allegro i sobie "ściągnąć" Uprzedzając pytania powiem że byłem dwa razy świadkiem takiej sytuacji, ubawiło mnie to solidnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Byłem w sklepie. Na dzień dzisiejszy nie mają czarnych znaczków. Mają znaczki na maske: czarne karbonowe, niebieskie karbonowe za 80 lub niebieskie (ori 115, zamiennik 25) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamoj Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 w Lubinie na ustroniu jest sklep tuningowy do wszystkiego sa tam tez znaczki czarne bmw za 24 zl z tego co pamietam. ale jutro moge zobaczyc bo doworze do niego towar. koles ma wszysto amory tarcze kubelki pasy 5 punktowe jak cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamoj Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 a sklep nazywa sie TOMAG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Na dzień dzisiejszy nie mają czarnych znaczków. No nie wiem , ale własnie skonczyłem gadac z gosciem ze sklepu i mają czarno-biały emblemat do E30 i kosztuje 115 zł. Nie maja natomiast takich do E46. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Tak ściągają że jak zapytasz o coś czego nie mają to wchodzi typ na Allegro i patrzy czy da radę i jaka cena będzie, To chyba ci sie trafiło przypadkiem bo już nie raz zamawiałem i zawsze z katalogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Tak mi powiedzieli... Może trafiłeś na bardziej kumatego gościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Ja nie polecam znaczka carbon do e46 z tego sklepu na przeciwko szpitala na borowskiej. Kupiłem tam i po kilku miesiącach zrobiła się masakra ze znaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Pewnie jakaś chińszczyzna :shock::roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Nie chinszczyzna tylko one poprostu zolkna po pewnym czasie i lipnie to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 mam nadzieje że moje nie zżółkną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi