STERNIAK Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 WITAM: mam BETE z silnikiem 1,8 M-43 rok 1994 i mam problem z wolnymi obrotami, silnik chodzi bardzo nie stabilnie w granicach od 650- 850 obr/min. a po podniesieniu obrotów bez zarzutów byłem u mechanika podłączył silnik do kompa i zbytnio nic nie pokazało. SONDA na wolnych obrotach praktycznie nie chodziła stała w miejscu a juz po podniesienu obrotrów do np. 1200 obr/min pracowł jak ulał. W aucie jest założona instalacja SEKWENCJA gazu i na gazie auto chodzi super.http://forum.maxbimmer.pl/images/smiles/pytanie[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 sprawdz przeplywoierz moze on zakloca prace sondy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi