probin Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 ale może niektórzy co innego tutaj zobaczą? Mam nadzieję że tego wątku moderator mi nie zamknie (w końcu o faszy.... nic tu nie ma?, ale pod defetyzm można podciągnąć ) Policjant skopał człowieka. Prokuratura: Umorzyć, był zdenerwowany... - Polska - Fakty w INTERIA.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Szymon Majewski juz darl lacha w Esce z tego. No coz wolno mu bylo ze wzgledu na silny stres i presje pod jaka byl policjant... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Przesłanie jest proste "można spuścić komuś w******l , przyznać się a całość wytłumaczyć że działało się pod wpływem silnego wzburzenia" .... Ogólnie Polska to jedna wielka dowolna interpretacja prawa :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
probin Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 A to jeszcze dołożę do ognia, jak ktoś myśli że jak nie będzie chodził po ulicy to go nic złego nie spotka niech przeczyta to: Podkarpacie: Nie ma mowy o obronie koniecznej. Zarzut zabójstwa dla 62-latka z Haczowa - 30 października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 to już nie pierwsza taka sprawa gościu po powrocie do domu zastał złodzieja wpier...ł mu i ten podał go do sądu o pobicie to nic że działo się to w domu do którego się włamał a gościu po prostu bronił swojego mienia nasze chore prawo i luki w przepisach kodeksu karnego są bez sensu od lat mówią że trzeba to zmienić ale nikt nic nie robi w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Tak samo jak ostatnim czasy matki zabijają swoje małe dzieci tłumacza to lekarze szokiem po porodowym. Tak samo Policjant moze4 się tłumaczyć stresem w pracy i obie strony są tu bezkarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 to żadne wytłumaczenie przecież policjant przed przyjeciem do pracy przechodzi szereg badań do tego specjalistycznych również u psychologa i psychiatry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Dokładnie ale wytłumaczenia są i tak takie same , stresująca praca , nadgodziny , zmęczenie , niebezpieczne środowisko pracy i mamy gotowego pacjenta z depresja i schizofrenie. Wytłumaczenie jest kretyńskie ale skuteczne i takowy delikwent jest bezkarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 to właśnie po to przechodzą te badania i jeżeli pod wpływem stresu zmęczenia nerwów czy czego tam jeszcze robi takie rzeczy to go zwolnic bez prawa wykonywania zawodu i do ochrony na imprezy masowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 jednak nawet jesli nie do policji-co do matek to działa.niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 kobiety po ciąży to co innego dlatego powinny udać się d specjalisty obowiązkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 (edytowane) ale nie chodzi o ciąże a o macierzyństwo po niej, zmianę trybu życia, znudzenie zmianą i bezkarne wyeliminowanie problemu, zwalając wszystko na "ja byłam w szoku" po co takim specjalista, skoro rodzą świadomie ale się porostu nudzą dzieckiem,wyrywają je więc z życia jak chwasta z gleby, bo przeszkadza im w prowadzeniu życia jakie dawniej miały. Patrz-ta mała Madzia. Obecnie jej matka w wywiadach mówi: w końcu mam czas na swoje pasje..i jeździ na koniu cykając sesję. Czy ta prostytutka, co zabiła kilkuletnie dziecko, zamknęła do wersalki owinięte folią i spała na nim wiele miesięcy,przy okazji zarabiając na życie a zabiła bo mały stresował ją gdy ta się realizowała zawodowo :roll: czy ten mały Szymuś, wyrzucony jak śmieć do stawu w Cieszynie, bo myśleli że jest cofnięty bo wolniej wszystkiego się uczył. Edytowane 10 Listopada 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
probin Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Dlatego jestem za karą śmierci w przypadku popełnienia morderstwa pierwszego stopnia (zaplanowanego zabójstwa), a to że mamy do czynienia ze wzrostem ciężkim przestępstw wg mnie jest wynikiem zdziczenia społeczeństwa. A dlaczego dziczeje? powiedzcie mi ile może harować bez przerwy człowiek? ludzie ciągną po 2,3 etaty, pracują 7 dni w tygodniu, przecież tego na dłuższą metę żaden człowiek nie wytrzyma. No i taki zarobiony człek chodzi zestresowany bo przemęczony, jada co popadnie więc organizm zaczyna się buntować itd. No i ostatnie pytanie dlaczego ten człowiek tyle musi pracować? no niestety jak z każdej złotówki jaką zarabia oddaje w różnych podatkach 83gr na rzekomą bezpłatną służbę zdrowia, szkolnictwo, tutaj wpisz co chcesz, to ile by nie robił i tak mu braknie. Mam nadzieję że nie ma tutaj nikogo na forum kto by twierdził że państwowe jest tańsze niż prywatne, a jeśli by się ktoś znalazł to mam tylko jedno pytanie, co jest tańsze: prywatny lekarz <?> państwowy lekarz+ministerstwo zdrowia+NFZ. Kiedyś pewien koleś policzył ile kosztuje kształcenie ucznia w Warszawie, wyszło mu ok. 1800 PLN co miesiąc przez cały rok, w prywatnych szkołach w Wawie można kształcić swoje dzieci za ok. 1000 PLN przez 10 miesięcy. Mi się wydaje że to taniej jest a chyba nikt nie powie że jakość w państwowej jest wyższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi