Dudek Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 dlatego może se robić za darmo kuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 panowie znalazłem zderzak m pakiet z auta 2002 i to jest już po lifcie tak???? jest jakaś różnica w zderzakach miedzy przed a po lifcie ????????? zderzak przód przedni BMW 3 E46 M PAKIET SEDAN (2755417987) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Oczywiście, że jest różnica. Ten jest poliftowy. Przedlift wygląda tak : Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 dzięki FOREST ,moze zle napisałem pytanie ale chodziło mi o to czy poliftowy spasuje tak jak przed liftowy (czy bedzie pasował ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 chodziło mi o to czy poliftowy spasuje tak jak przed liftowy Pewnie tak ale pamiętaj o wymianie ślizgów i innych rzeczy o których juz pisałem. Zrobisz jak uważasz ale moim zdaniem skoro przód masz przedliftowy to szukaj takiego zderzaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Pewnie tak ale pamiętaj o wymianie ślizgów i innych rzeczy o których juz pisałem.Zrobisz jak uważasz ale moim zdaniem skoro przód masz przedliftowy to szukaj takiego zderzaka... no właśnie o to chodzi że ten mi się bardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 To wrzuc jeszcze lampy z E60 :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 To wrzuc jeszcze lampy z E60 Chyba tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 tak pomyślałem żeby teraz się zabrac za tył m-pakietowy czy przy tylnym zderzaku tez trzeba kombinować żeby załozyć ori ????? Zderzak tylny BMW E46 M-PAKIET, sedan - tył (3729823952) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. cos takiego znalazłem a i jeszcze co do dyfuzora , mam wydech dwu rurke -są jakieś różnice w tych dyfuzorach w miejscu wydechu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Zderzak m-pakietowy ma inne ślizgi. Jak masz dwururkę to dawaj dyfuzor od 3.0 wtedy ten otwór jest szerszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Zderzak m-pakietowy ma inne ślizgi. tylko slizgi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Tak. Boczne są inne, a ten tylny wywalasz całkiem. Reszta pasuje. Widzisz dobrze że pomyślałeś z tym dyfuzorem, bo ja wziąłem tak jak do mnie, czyli 2.0d i jak chciałem pokombinować z wydeszkiem to okazało się że lipa bo mam tam tylko wąski otwór. A jako, że brałem nowy ten dyfuzor i z klapka na hak dałem ponad 5 stówek to szkoda było ciąć i już do sprzedaży tak jeździłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 możesz brać ten co pokazałeś, będzie pod dwu rure:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Wracajac do zderzaka m pakiet -tam są czujniki parctronika na listwie a ja mam u siebie na dole w tym śmiesznym jakby dyfuzorze-i teraz pytanko takie,czy te czujniki są takie same ze będę je mógl tylko przelozyc czy są jakieś roznice i będę musial dokupić czujniki ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi