koko090681 Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 (edytowane) dzieki wielkie :lol: moze i ona kiedyś bedzie palić kapcie bawarką hehe Edytowane 5 Listopada 2012 przez koko090681 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Poszukaj NET CARS, mają siedzibe we wrocławiu i można na miejscu przed kupnem u nich spasowac. Cena ta sama a słyszalem ze są zrobione tak dokładnie ze nie ma zadnego problemu z założeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 sprawdze -dzięki happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 (edytowane) patrzyłem na net cars i maja swoje produkty na allegro i sa te same co podałem link na początku Edytowane 5 Listopada 2012 przez koko090681 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Nie wiem jak zderzaki ale lampy od nich ledowe wyglądają strasznie słabo wiec nie kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Z tego co kojarzę to Forest miał coś w tym stylu... Nie widzę aukcji bo mam w robocie zablokowane allegro a w domu wysypał mi sie komp i od soboty nie śmiga. Ja zderzak kupowałem w Niemczech - 1300 zł. Nie było problemu z dopasowaniem ale okazało się, że trzeba trochę rzeczy dokupić (wloty na tarcze, ślizgi, uszczelkę, wlot powietrza). Nie mniej jednak twierdzę, że lepiej kupić używany oryginał niż nowy zamiennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 wlot powietrza ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 wlot powietrza ???? Niektórzy nazywają to kierownicą powietrza, inni centralnym wlotem powietrza, chińczycy pewnie mają swoje nazwy. Taki element wykonany z nieekologicznego materiału, umieszczony z przodu silnika, ciągnący się od wlotu powietrza przy intercoolerze, poprzez nerki czy tam grill aż do górnych mocowań przy pasie przednim. Jeśli zmienisz zderzak na mpakiet to bez wymiany tego elementu za cholerę zderzaka nie zamontujesz. Ale oczywiście możesz próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Poszukaj NET CARS Jesli to ci cos pomoze to mialem od nich zderzak do E36. Siadl bez najmniejszych komplikacji i jest dosc wytrzymaly. Odbil sie nawet raz od compacta niestety pekl ale niegroznie. Krawezniki i przycierki wytrzymuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Jesli to ci cos pomoze to mialem od nich zderzak do E36. Siadl bez najmniejszych komplikacji i jest dosc wytrzymaly. Odbil sie nawet raz od compacta niestety pekl ale niegroznie. Krawezniki i przycierki wytrzymuje. wiec można się skusić na taki zderzaczek jak sprawdzony happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 ja go dalej eksploatuje i rzeczywiście przy jakimś lekkim przyciśnięciu do krawężnika czy obtarciu dość dobrze to znosi nawet z tej strony gdzie jest pęknięty na razie się nie powiększa pęknięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 ja go dalej eksploatuje i rzeczywiście przy jakimś lekkim przyciśnięciu do krawężnika czy obtarciu dość dobrze to znosi nawet z tej strony gdzie jest pęknięty na razie się nie powiększa pęknięcie a kupowałeś caly komplet z halogenami kratkami itp. czy osobno składałeś ? i to jest tak faktycznie jak kolega FOREST pisał z tym filtrem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 powiem ci kolego że ja go kupiłem z takim zderzakiem od NEMa ale z tego co się oriętuje to kompletny z halogenami i kratką kratka została zgubiona albo ktoś ukradł to jest teraz siatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 i jeszcze jedno ,,wiem ze sa jakies różne slizgi do tych zderzaków -jaki ja powinienem mieć ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 ten zderzak jest przygotowany do montażu i na pewno wszystko będzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 ten zderzak jest przygotowany do montażu i na pewno wszystko będzie pasować znalazłem używke org. za 1100 złych --a dzisiaj widziałem u mnie na ulicy kolo ma założony nie oryginalny jeszcze nie polakierowany, i ci powiem że nie za bardzo to on był spasowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 wejdź na mój temat ,, ŚNIEŻYNKA'' i zobacz sobie jak to jest spasowane a sciongałem go juz 3 razy bo do halohgenów musiałem się dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 heh mówisz o tym touringu ciemnym z m-pakiem w szarym kolrze:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 heh mówisz o tym touringu ciemnym z m-pakiem w szarym kolrze:lol: widziałeś go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 he he nie sposób było nie zauważc tego:lol: ten zdeżak był tak źle spasowany i odstawał że wyrywał dzieciom lizaki z dłoni na chodniku jadąc he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 he he nie sposób było nie zauważc tego:lol: ten zdeżak był tak źle spasowany i odstawał że wyrywał dzieciom lizaki z dłoni na chodniku jadąc he he tak to bym nie chciał :lol: może coś jeszcze zrobi z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 he he wszystko się da zrobić to jest materiał PP podgrzany odpowiednio formuje się ładnie ale to trzeba umieć i chcieć, a nie kupić na sztukę założyć i jeździć i straszyć, jak już kupisz to przyjedź do mnjie do firmy to zalożymy porządnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 SPOXIK sie odezwe -dasz nr do siebie to sie zgadamy a jak na razie sprawdziłem lotto i nic nie ma ,wiec przyjade do ciebie założyć ten zderzak :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 ok jak coś to Auto Serwis Suchecki ul. Błonie 1b tam gdzie lakirenia bezpyłowa i blachrstwo dawny AutoTuning tam mnie znajdziesz he he tam se robię:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 ok jak coś to Auto Serwis Suchecki ul. Błonie 1b tam gdzie lakirenia bezpyłowa i blachrstwo dawny AutoTuning tam mnie znajdziesz he he tam se robię:lol: a to żeś se reklame teraz zrobił :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi