Energy Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 co ,jaki dres ???? ja byłem grzeczny lolollolollolollolollololAkurat nie o tobie mowa.... Ale chyba masz coś na sumieniu pytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Pogoda dopisała wyśmienicie jak na połowę listopada, miło było spędzić niedzielne popołudnie w takim gronie. uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 spotkanie git,memlanie teki jak zwykle:D :4: teraz zapraszam 22 grudzien w Legnicy,to nie bedzie byle jaki spot:D:)bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 szkoda że nie byłem, miras chciał mnie wyciągnąć, ale były pewne problemy którymi musiałem się dzisiaj zająć, w legnicy będę na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Energy i Bastars jakbyscie smigali na dresie to tez by sie inni od Was odbijali:4::4: a tak zostaliscie "poturbowani" lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 dzięki wielkie za spotkanie. my już przed 21 byliśmy w sieradzu. frekwencja super. dzieki 5oul za pomoc tylko pomysl ze pierwsze na dominikanskiej a pozniej na magnolie zenada :bag: a to już taka tradycja sie stała. kiedś jak plac solny można było objechać w koło to robiliśmy 2 rundki i na magnolie kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Dzięki za nighta. Super atmosfera i bardzo dobra Frekwencja! Energy gratuluję udanego pomysłu. Pozdrawiam wszystkich i do najbliższego:)happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Dawać więcej fotek uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Po raz pierwszy umyłem auto i nie padało:) Dzięki za spotkanie.Najt pełną gębą Znów paru "nowych" się poznało chociaż i tak nie pogadałem ze wszystkimi. Szpadyzor-Twoja lodówka-jak wyjeżdzałeś z parkingu to karki nam za nią wykrzywiało-ma w sobie to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Hehe dzięki bardzo, tego się nie spodziewałem. Mi za to kark skręcało za Twoją, klasyka gatunku, jakoś mam do nich słabość. Oczywiście cała reszta też zrobiła robotę. Piękne maszyny! :bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 My również dziękujemy za spotkanko. Frekwencja dopisała, podobnie jak pogoda. Było super. Dzięki i do następnego Dziki dzięki za sprwadzenie silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadzi Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Spot był super, autka mega, dzięki za spotkanie i przyjęcie mnie normalnie do grupy happy_bmw Jak na pierwszy raz (dziewiczy) nie było źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 a to już taka tradycja sie stała. kiedś jak plac solny można było objechać w koło to robiliśmy 2 rundki i na magnolie spoko jechac razem tu kazdy sam jechal bo wrocek za***any o tej porze do 4 pietra dominikańskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 (dziewiczy) Jak mam to odebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 (dziewiczy) czyżby jakieś niepokojące sygnały :Dkuog:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Dzięki wszystkim za spota miło było znowu się spotkać oraz poznać nowych ludzi :lol::lol::lol: było na co oko zawiesić (chodzi mi o auta) sorry dziewczyny :4::4::4: a i sorki za ostatni kilometr jazdy ale chciałem wjechać pierwszy na magnolie i sfilmować wjazd ale nic z tego nie wyszło :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Tak tak my Dudziu wiemy że nawet jak na 2,5 diesla masz cholernie ciężka nogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 a i sorki za ostatni kilometr jazdy lolollolollolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadzi Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Napisał Hadzi (dziewiczy) Jak mam to odebrać Napisał Hadzi (dziewiczy) czyżby jakieś niepokojące sygnały Chodzi mi o to że pierwszy raz na spocie klubu byłem :4: happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Energy dodaj fotki z aparatu twojego... widziałem że Basia cykała coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 pewnie nic nie wyszło tak jak mój syn robił to pozamazywane eh jakaś masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 nic nie wyszło no właśnie :bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi