sagui Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Parking, ew. mozemy pojsc na kawe, harbate, fast fooda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 mysle, ze to dobry pomysl - ostanio jak tam podjechalem to prawie caly parking byl pusty właśnie to miałem na myśli.. bo nie bedziemy musieli ustawiać się wzdłuż drogi, tylko można stanąć koło siebie a miejsca jest od groma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzar Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Niestety również muszę odpuścic nagła sprawa wypadła a chciałem się poznać i wymienić doświadczenia miłego Panie i Panowie ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 może nie będzie trzeba dużo miejsca powoli się wykruszają :4::4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 A ja mam taka sprawę. Bo z tego co widziałem to zbiórka 15.30 a wyjazd o 16 tak? Bo na 15.30 moge się nie wyrobić ale do 16 powinienem zdążyć. Jakby co to prosilbym o kontakt do kogoś bym mógł powiadomić czy dotre do 16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 j nie dasz rady na do 16 to na magnolie przyjedź możesz się spóźnić nikt nie sprawdza obcności:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Oki doki. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 moze ktos zastapi te luki hehe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 pierdziele, jednak nie odpuszcze:P do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 heh ja już w domku było fajowo miło było znów was widzieć osobiście jutro powinienem wkleić jakieś fotki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuji71 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 (edytowane) Miło było Was wszystkich poznać. Na szczęście udało mi się złożyć furę na spota. Siedziałem do 4 w nocy na warsztacie. Zrobiłem, przyjechałem i zrobiłem furorę rozebranym wnętrzem :bag: Wszędzie wiszą jeszcze kable itp, ale warto było przyjechać nawet w takim stanie Poniżej wklejam parę fotek. Jakość nie za dobra bo aparat nie łapie dobrze ostrości przy takim oświetleniu, ale coś tam widać Jeszcze raz dzięki za spotkanie i mam nadzieję, że takie spoty będą częściej Edytowane 18 Listopada 2012 przez Fuji71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Jak ja przyjechalem z Edka to tylko Weterani zostali Niestety wczesniej niedalismy rady ale i tak bylo spoko zamienic pare zdan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Ja dopiero dojechałem Dzięki wszystkim za miło spędzony czas, Soul dzięki za poświęcony czas nad moim kompem Jak zwykłe było miło. Pozdrawiam i do następnego Tapnięte S dwójką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 też dopiero wrociłem... ekipa jak zawsze dopisała:) super atmosfera i do następnego:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Dzieki wszystkim za spotkanie. Nie moglem byc dlugo ale milo bylo Was zobaczyc. Do nastepnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Miło było was poznać :lol: naprawde fajni ludzie i super furki -----do następnego uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 bylo gites frekfencja jak na redeco tylko pomysl ze pierwsze na dominikanskiej a pozniej na magnolie zenada :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Dzięki wszystkim za spotkanko, frekfencja jak na Najta spora , pogoda też nas dziś oszczędziła , do następnego bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 My również dziekujemy za spotkanie.... Frekwencja super, przejazd też musiałbyć super patrzac na reakcje ludzi, ale nastepnym razem jednego delikwenta prosze o bezpieczniejsza jazde ( w innym przypadku spuszcze ci powietrze z kół :4::4:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 ( w innym przypadku poprzebijam ci koła ) albo zabierze się dres gostkowi lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 spotkanko 1klasa świetna ekipa dzięki wszystkim za świetnie spędzony wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 rowniez dzieki za spotkanko, rzeczywiscie frekwencja dopisala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Dzięki wszystkim za spotkanie i respekt dla Rush-a za furę . P.S Dzięki Bastars za aku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mrsiwek Opublikowano 18 Listopada 2012 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 spot 1 klasa bmw_1 i parę fotek + 2 filmiki https://picasaweb.google.com/106958153651715471599/BMWAtNight18Listopad2012 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 albo zabierze się dres gostkowi lolol co ,jaki dres ???? ja byłem grzeczny :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi