Jaro Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Siemka panowie, jako że jestem na etapie poszukiwania kseńców to mam pytanko czy ktoś z Was ma może takowe żarniki??? Ogólnie chciałem jakieś zamienniki 6000k, ale kupiłem i już jeden czasem nie łapie za pierwszym razem, dlatego chce coś ori, a te wyżej wspomniane mają 5000k, a ja właśnie chciałbym coś powyżej standardowych 4300... Wszelkie sugestie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 O Jaro wytrzeźwiał lolol nie gadaj ,że już chcesz wymieniać , nie chodzą czy tylko o ułamek sekundy puźniej się zapala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 W pierwszych 2 dniach zapalał się chwilkę później, a teraz zdarza się że nie zapala się wcale, muszę zgasić i pstryknąć od nowa, dlatego decyzja że nie będę się bawił w chinola i kupuje konkreta W necie znalazłem te philipsy po 122zł/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 a oddajesz je do gościa czy dajesz szpica do kosza , kup sobie takie jak ja mam już ponad rok będzie pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Nie no już gadalem z Waldkiem mówi że nie ma problemu, przyjmą z powrotem, ale nie lubię takich akcji a więc decyzja zapadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 nikt nie lubi, bo jak coś się kupuje to chcemyu żeby hulało , no ale kolejny raz się potwierdza ,że tanie mięso ... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 No i żebyś wiedział, ale jak zamawiałem to nie pytałem o cenę i miałem nadzieję że towar będzie git, jak doszły i okazało się że cena taka niska to byłoza późno żeby się wycofywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 No wiem , podeślij linka z aukcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Żarnik XENON D2S PHILIPS 85122CM - AUTOLIGHT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 To jak, nikt nie ma takich żarówek? A więc będę pierwszy Jak zamontuje to napisze jak to wygląda... Tapnięte S dwójką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi