Gość Mordulec Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Trochę się pogoda skopała i szkoda mi tapicerki a tu co chwilę wózek do bagażnika kółka z błotkiem no i robi się syf ... Czy ktoś się spotkał z jakimś dywanikiem gumowym do E39 Touring ? czy trzeba raczej samu coś wyrzeźbić z jakiejś ceraty ?? lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Może być jakiś używany pytam bo w sobotę jadę do Dawida z Bukowy mogę się go zapytać pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Wykładzina bagażnika BMW E-39 kombi (2759743248) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. coś takiego? albo to:) Wykładzina mata do bagażnika BMW 5 (E39) Kombi (2705764907) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 jest tego w ..dużo bardzo znaczy:wink: GUMOWY Dywanik Bagażnika BMW 5 E39 KOMBI 1997-2004 (2757593369) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Kurczaki to ja coś chyba dzisiaj niewidomy jestem Dywaniki do wnętrza znalazłem , ale tego działu z dywanikami do bagażnika to nie widziałem :bag: Dzięki zaraz coś sobie wybiorę :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 you're welcome happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Może być jakiś używany pytam bo w sobotę jadę do Dawida z Bukowy mogę się go zapytać pytanie_bmw Staszek jakbyś był na miejscu to zapytaj Dawida o czarne drzwi do E32 tylne lewe w dobrym stanie i najlepiej kompletne z szybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 zresztą ,dywanami się zajmujesz,*uj z gabażnikiem,tu masz:p BMW E39 M PAKIET PODSUFITKA CZARNA KOMPLET KOMBI (2709324449) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 zresztą ,dywanami się zajmujesz,*uj z gabażnikiem,tu masz:pBMW E39 M PAKIET PODSUFITKA CZARNA KOMPLET KOMBI (2709324449) - motoAllegro Fajny bajer , ale to chyba 4.4 musiałbym mieć pod maską żeby inwestować w takie cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 ojtamojtam,podobno znaczek GTI podnosi moc o jakieś 100 kucy8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Fajny gadżet "łoryginał" ale 260zł za używkę z przesyłką to trochę przeginka kuog BMW E39 Wkład do bagażnika Korytko Oryginal BMW !! (2709324570) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 co ty,karpiami przed wigilią chcesz handlować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 co ty,karpiami przed wigilią chcesz handlować? Miałem w planie cegły wozić lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Miałem w planie cegły wozić lolol w tym to i zaprawe luzem weźmiesz:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 w tym to i zaprawe luzem weźmiesz:p A u Ciebie z całą paletą wchodzą cegły ?? lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 A u Ciebie z całą paletą wchodzą cegły ?? lolol i czt tony betonulolol dobra,to jest mechanika i elektryka ELEKTRYK też wlezie,a co:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 i czt tony betonulololdobra,to jest mechanika i elektryka ELEKTRYK też wlezie,a co:p Oj to albo masz podwyższanego Scenic'a-Touringa albo ten beton wylewasz na dywaniki z przodu lolol Mechanik / Elektryk no ale Dyskusje ogólne :grill::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Staszek jakbyś był na miejscu to zapytaj Dawida o czarne drzwi do E32 tylne lewe w dobrym stanie i najlepiej kompletne z szybami OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 ja na bagażnik mam gumę kupuje się ją na metry oczywiście jeszcze nie miałem czasu dociąć :-P:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi