Darozzzz Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Panowie, w związku z usterką mojego auta, która wg mnie nie opłaca się naprawiać, postanowiłem kupić nową BUMĘ!) Tym razem ma to być tak jak poprzednio, E36 lecz koniecznie Coupe. Silnik minimum 1.8 IS lub 2l, koniecznie z gazem...... Cena? myślałem żeby wydać ok. 7-8k zł.... Co sądzicie o tej?: BMW 318is COUPE SKÓRA LPG FELGI 16" 144 KONIE (2749151541) - motoAllegro Miło aby miała klimę, lecz nie jest to warunek konieczny. Możecie mi coś doradzić? może ktoś z forumowiczów ma na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Remotec miał is-a w QPejce z gazoliną na sprzedaż - zapytaj, może jeszcze go ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Trochę dziwne rok prod 96 a jeden airbag pytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 no właśnie mnie też ta jedna poducha zdziwiła... myślałem że wszystkie poliftowe maja 2 jaśki... kurde, skóra też zniszczona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Z zewnątrz ładniejsza niż w środku skoro miała mieć dwie poduchy to zacznij od dekodowania vina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remotec Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Remotec miał is-a w QPejce z gazoliną na sprzedaż - zapytaj, może jeszcze go ma. mam ja jeszcze, tylko jest troche starsza i bez klimy ale jak chcesz to moge sprzedac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANKIN Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Ja w swojej e36 320 z 98r tez miałem jedną poduchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Ja w swojej e36 320 z 98r tez miałem jedną poduchę 98r jedna poducha jest to raczej nie realne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 98 może miałeś tylko kawałek kuogkuogkuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi