Kosa Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 (edytowane) ostatno zauważyłem głośniejszą pracę w niskim zakresie obrotów 500-2000 rpm. Jezeli silnik jest bardziej obciążony szemranie/grzechotanie ustaje. Tak samo jest przy dohamowywaniu. Czy dobrze mi sie wydaje ze to moze byc jakas rolka (silnik obciazaony, pasek napiety, rolka pracuje normalnie) po drugie błąd 7717 monitoring speed rpm sensor? Edytowane 6 Marca 2013 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 up :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 500 rpm? Nie za malo? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Pirazydrzwi. Niech bedzie 750 do 1850 ;-) Kura pazurem na telefonie napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Blad to czujnik walu korbowego. Na twoim miejscu bym go wymienil bo jeszcze gdzies staniesz w trasie. Moze on byc tez odpowiedzialny za problem obrotami skoro siada. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Bardziej bym stawial na blad obrotow walka rozrzadu.... Kura pazurem na telefonie napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 ja terz bym stawial na czujnik wału ostatnio wymieniałem w e-36 terz wyswietliło sped sensor i po wymianie i skasowaniu błedu jest o.k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi