pawel83 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 chciałem sie was poradzić bo sam nie moge sie zdecydować jakie lapy kupić do swojej e39 cosmosrzwartz metallic wersja shadowline a mianowicie mysle o tylnych , przednich lampach i kierunkach w kolorze białym lub wszystkie lampy dymoine co wy byscie wybrali ?? takie w rersji dymionej : LAMPY RED SMOKE BMW E39 96-00R SEDAN DEPO PROMOCJA (2694667143) - motoAllegro Bmw E39 5 klosze reflektora lewy prawy dymione kpl (2743142540) - motoAllegro czy takie w wersij białej : Lampy tylne CLEAR glass BMW E39 Red White DEPO FK (2727893564) - motoAllegro Klosze reflektora szkła szklo Bmw E39 95-00 BLACK (2688842294) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 kwestia gustu ja bym wybral dymione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 30 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 no ja właśnie też skłaniam sie do dymionych tylko obawiam sie że na czarnym aucie to wszystko sie zleje i bedzie kicha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Ja bym wybrał dwie ostatnie pozycje ale to kwestia gustu:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 zobacz na allegro jakas pewnie sie znajdzie bedziesz mnial porownanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 30 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 (edytowane) dodam że nerki też bedą poliftowe w czarnym macie nie sądzicie że za dużo tej czerni bedzie jak bedą dymione znalazłem coś takiego co myslicie ?? z białymi z tyłu tez fajnie wygłada... hmm sam juz nie wiem Edytowane 30 Października 2012 przez pawel83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 30 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 a moze takie na tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 .Paweł ja przy srebrnym aucie zmieniłem wszędzie na białe kierunki i jest miodzio A do czarnego pasują białe jak i dymione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 30 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 to na pewno ale ciężko mi sie zdecydować pomysle jeszcze i poczekam na wasze propozycje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Bierz białe ale na tył weź już z neonem najlepiej ori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 jak masz szadoł lajn.... to 1 i 2 opcja.... jak masz chrom to 3i 4:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Przestan, zrobi sie czarna masa. Ja mam shadowline i lampy tyl jakies podroby dal gosciu, ktore sa jasniejsze niz ori poliftowe i niektorzy daja autu 5 lat mniej. Sa bardzo podobne do tych za Red White Depo wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 tył i przod jasne - 10x ładniejsze od zakopconych :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 jeśli chodzi o tył to zdecydowanie red smoke od depo miałem takie w e36 i wyglądają rewelacyjnie. a na przód też bym wybrał z czarnym kierunkiem skoro chcesz iść w shadowline. no i boczne też dymione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 na jasnym aucie red smoke chamsko wygladaja,zas na ciemnym mistrzowsko. a nie jest powiedziane,ze tyl masz jasne to i przod musza tez byc jasne,rownie dobrze mozesz zrobic mish mash i tez moze kozacko wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 no wiec raczej zdecyduje sie jednak na wersje z białymi lampami... co prawda myslałem ze pójde w dymione lampy ale dziś jadąc na cmentarz widziałem czarną e39 na dymionych lampach z tylu i nie zabardzo mi sie to podobało , wszystko takie zlane było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 No to bierzesz w białych kierunkach tylko żarówki kup do kierunków chromy aby nie było pomarańczowej poświaty w świetle koszt żarówek na alledrogo na całe auto to 25-30zł za kierunki przód i tył + boczne chrom. A--Żarówki W5W 12V CHROM kierunki, migacze bok kpl (2747397660) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. A--Żarówka P21W PY21W CHROM kierunki migacze 2 szt (2747392239) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. takie brałem jest oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 (edytowane) Te Red Smoke wygladaja mistrzowsko na grafitowej e39 http://krzysiek90210.fm.interii.pl/moje_bmw/04.jpg Na czarnej, ale to jakies inne lampy chyba: http://farm4.static.flickr.com/3315/3436224565_a10916358c_b.jpg I takie pytanie mam, czy wkladanie takich lamp do ladnej e39 to nie druciarstwo? Wiem, ze moje nie sa oryginalne, ale sa bardzo podobne, a wkladanie takiego wynalazku nie spotka sie ze smiesznymi opiniami? W koncu Bema to nie calibra.. I jeszcze jasne lampy: http://img16.imageshack.us/img16/2196/zdjcie0080h.jpg Edytowane 2 Listopada 2012 przez ChriS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Chris te ostanie a`la diodowe śmierdzą chinami z daleka poza tym szybko przepalą się diodki bo chinole robią wszystko na 12volt a w aucie masz ponad 14 na ładowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 A nawet nie patrzylem czy diody, chodzilo o kolor lamp na aucie. A jak z tym druciarstwem? Jak takie mody sa postrzegane np. na german fest czy jak to tam szlo. Robia tak ludzie czy smieja sie z tego ;P bo te lampy, ktore sa na tej czarnej sa bardzo fajne. Moze bym taka bandytke zrobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Odgrzewam kotleta kuog nie mogę sie zdecydować czy kupić zamienniki w stylu depo czy kupić ori lampy z białym kierunkiem na tył a na przód wymienić szkła w reflektorach na białe , a może zostać przy marchewie :4:sam juz nie wiem pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 na przód kup sobie z dymionym tak jak ja kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Ja tam kupowałem białe kierunki do swojej a co do tylnych lamp to fajne są ori neony ale troszkę za nie wołają Tylne ori pomarańcze mam na zbyciu jakby ktoś potrzebował komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) na przód kup sobie z dymionym tak jak ja kupiłem hmm zaglądałem właśnie do twoiej galerii i powiem ci że całkiem fajnie to wygląda ale czy nie zlewa sie to za bardzo z autem ?? A może faktycznie pujść we wszystkie dymione do wersij shadow-line i zrobić takiego bandytepytanie_bmw + czarne nerki ?? Edytowane 3 Lutego 2013 przez pawel83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 hmm zaglądałem właśnie do twoiej galerii i powiem ci że całkiem fajnie to wygląda ale czy nie zlewa sie to za bardzo z autem ?? A może faktycznie pujść we wszystkie dymione do wersij shadow-line i zrobić takiego bandyte + czarne nerki ?? też jest opcja:) jak masz szadoł lajna to masz już łatwo...tylko lampy i nerke:) ja bym nad tym pomyślał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi