stoker83 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 niewiem na ile to istotne ale intryguje mnie i chciałbym sie dowiedziec co to takiego, pojawił się ostatnio taki sygnał dzwiękowy przy przekręceniu kluczyka na II pozycje takie "pinggg" zbiegło sie to ze spadkiem temperatury na zewnątrz i pomyslałem sobie że jest to jakis rodzaj ostarzeżenia ze może być ślisko, ale np. dzisiaj było poniżej zera rano i nic nie pipczało, ma ktoś pomysł co to za sygnał, dodam że jest on jednorazowy i w okresie letnim wogole sie nie ujawniał? m50b20 i tzw mały komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Zima Panie :drunk: jak jest +3 albo mniej to pojawia się gong Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Owe "ping" to sygnał BC z info o temperatura zewnętrzna =< 3st.C.-tak jak pisał Mordulec Z rana jak nie zrobi "ping" to naciśnij przycisk na BC od temperatury a będziesz wiedział dlaczego.Np.+3,5st.C. Nie wiem jak w e36 ale w e34 dźwięki można wyłączyć w dowolnym momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Nie wiem jak w e36 ale w e34 dźwięki można wyłączyć w dowolnym momencie. Jest tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 czujnik temperatury wykrywa że jest poniżej 4st.C czyli istnieje prawdopodobieństwo śliskiej nawierzchni a co do wyłączenia tego to nie ma problemu spójrz dobrze na kompa tam jest przycisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoker83 Opublikowano 30 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 no własnie czasem nie robi "ping" pomimo niskiej temp. chyba że nieswiadomie wyłaczyłem dzwiek, tam sie pojawia taki jakby piktogram to pewnie jest to pod przyciskiem set Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi