Kaczmar_e30 Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 no mnie chyba trafi z tą pogodą od rana prószy jakimś gównem -a miało być tak pięknie no pięknie jest, sypie jest biało a ja założyłem letnie kółka co by przegonić tą zimę i co i g... no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Przed chwilą wracałem od mamy ze śniadanka i obiadu i pieprzony gówniarz w passacie rozbił mi w b4 lusterko...:bag:,[ poniosło go pastuchem i zjechał na mój pas a ja uciekałem na pobocze;było bardzo blisko zaparkowania w rowie...] miał szczęście ,że się zatrzymał ,bo byłby pościg ,pojmanie, sąd i kara -wszystko w trybie przyspieszonym. sprawa załatwiona na miejscu ,gotówkowo ; na jakieś czipsy pare zeta zostanie...:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Tylko tyle mogę powiedzieć na ten temat Tapnięte S dwójką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 [ATTACH=CONFIG]24559[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 :lol::lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Jaro - super fotka To co - powtarzamy konkurs na fotki zimowe? :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 pojechałem do kolesia się zrestartować i odrazu pogoda mi się zrestartowała na zimową zamiast wiosenną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 dudek dlaczego zaparkowałeś za dwóch??:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Za takie parkowanie to Karny utas się należy lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 dudek dlaczego zaparkowałeś za dwóch??:4: Bo on ma szerokiego furacza :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 dudek dlaczego zaparkowałeś za dwóch?? Za takie parkowanie to Karny utas się należy a więc wiedziałem że do tego się przyczepicie a dlatego tak parkuje bo na wprost mnie są garaże i auta inaczej nie mają jak wyjechać a tak to między moim i innym autem się wcisną po drugie mam wykupione miejsce parkingowe na dwa auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 (edytowane) fotki z dziś rana na Czarnej Górze... a to kolejna wypożyczalnia nart mojego kumpla, trochę późno zaczął ale mówi ,że za dwa tygodnie będzie gotowa na otwarcie sezonu:-P Edytowane 27 Listopada 2013 przez PRZEMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 No to czyli zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Nie ma bata w tym sezonie musze wyciagnac deske..... Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi